2777
2789
عنوان

شب جمعه برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23446 بازدید | 384 پست
اعتماد به نفستووو پااایین نیاررربه خودت انرژی منفی تلقین نکننننهر روز یه برنامه ای برای زندگیت داشته ...

گلم من تو شرایط سختی زندگی میکنم اجازه خیلی از کارها رو که دوست دارم انجام بدم ندارم 

همین کیک درست کردن مثلا 

میشه درست کنم ها ولی با کلی عذاب وجدان و دردسر و جنگ اعصاب تازه ممکنه خودمو نتونم ببینم چه مزست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اگ کمک یا سوالی داشتی راجب بارداری و.... حتما ازم بپرس ی کمک کوچکی میتونم بهت بکنم💞مادرم متخصص زنان ...

واااای چقدر خوب 

چقدر نیاز داشتمممم به یه ماما 

خیلیی ممنونم از لطفت

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم من تو شرایط سختی زندگی میکنم اجازه خیلی از کارها رو که دوست دارم انجام بدم ندارم همین کیک درست ک ...

خودتو ناراحت نکن 

میگذره همه این روز ها خودت حال دلتو خوب کن از کسی انتظار نداشته باش

هر مشکلی که داری من اینجام بدون اینکه قضاوتت کنم دردو دل کن باهام ❤️

خودتو ناراحت نکن میگذره همه این روز ها خودت حال دلتو خوب کن از کسی انتظار نداشته باشهر مشکلی که داری ...

مرسی عزیزم از این همه مهربونیت 

تاپیکت خیلی حال خوب کن و انرژی مثبت بود 

دعا کن برام برسم به چیزایی که آرزومه داشته باشمشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مرسی عزیزم از این همه مهربونیت تاپیکت خیلی حال خوب کن و انرژی مثبت بود دعا کن برام برسم به چیزایی که ...

مهربونی از خودتونه عزیزدلم

امیدوارم هر چی که صلاحتههه و لایقشی رو خدا بهت بده 😍

من تا صبح بیمارستان بودم و دل درد داشتم امروز رو به خوردن و خوابیدن گذروندم ولی خوش گذشت😄

خدا بهتون سلامتی بده عزیزم 

خداروشکر همیشه خوش باشی به بهترین نحو ممکن 

مهربونی از خودتونه عزیزدلمامیدوارم هر چی که صلاحتههه و لایقشی رو خدا بهت بده 😍

ممنونم گلم مرسی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40