اعتماد به نفستووو پااایین نیاررربه خودت انرژی منفی تلقین نکننننهر روز یه برنامه ای برای زندگیت داشته ...
گلم من تو شرایط سختی زندگی میکنم اجازه خیلی از کارها رو که دوست دارم انجام بدم ندارم
همین کیک درست کردن مثلا
میشه درست کنم ها ولی با کلی عذاب وجدان و دردسر و جنگ اعصاب تازه ممکنه خودمو نتونم ببینم چه مزست
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودتو ناراحت نکن میگذره همه این روز ها خودت حال دلتو خوب کن از کسی انتظار نداشته باشهر مشکلی که داری ...
مرسی عزیزم از این همه مهربونیت
تاپیکت خیلی حال خوب کن و انرژی مثبت بود
دعا کن برام برسم به چیزایی که آرزومه داشته باشمشون
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مهربونی از خودتونه عزیزدلمامیدوارم هر چی که صلاحتههه و لایقشی رو خدا بهت بده 😍
ممنونم گلم مرسی
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40