2777
2789
عنوان

شب جمعه برنامتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23453 بازدید | 384 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناخاسه باردار نشدی ک.. اقای شوهر خاستن ک باردار شدی.. نگو ک لک لکا گذاشتن تو شکمت🤣🤣🤣🤣

واقعا همسر جان خیلی اصرار داشت ک پشت هم بیارم

اما من نمیخواستمممم

اینم کم کاری نکرددد و …. 

بهم یه شوک وارد کرد تا یکماه افسردگی داشتم🤣

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

واقعا همسر جان خیلی اصرار داشت ک پشت هم بیارماما من نمیخواستمممماینم کم کاری نکرددد و …. بهم یه شوک ...

خب پ نگووووووو ناخاسههههههه. اصلاح کن پستتو... بگو شوهر خاسته🤣

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خدانکشتت چقدر خندیدم🤣🤣🤣

بایدم بخندی.... میگه ناخاسته🤣🤣🤣🤣

بلا نگرفته همچین زیر پوستی میخاسی،، رد کنی ها.. مچتو گرفتم

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

بایدم بخندی.... میگه ناخاسته🤣🤣🤣🤣بلا نگرفته همچین زیر پوستی میخاسی،، رد کنی ها.. مچتو گرفتم

🤣🤣🤣🤣

حالا انقدر به روم نیار مهم اینه من نمیخواستم🤣

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

با دوستام میخوایم بریم بیرون 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند