الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم نه من لک لانه گزینی نداشتم دکتر گفت بخاطر تغییر هورمونه. الان هفته 6ام. 4روز لکه بینی د ...
اره کیت استفاده کردم 10 روز از تخمک گذاری گذشته . 3 اذر باید پری بشم . علایم خفیف دارم.
خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین
خدا نکنه پوچ باشه چون خودش نوعی بیماری است. ولی سقط اصلا ترس نداره من یکبار اردیبهشت امسال انجام دادم البته خودش سقط شد بقایاش رو عمل کورتاژ کردم هفته 8 . مال من هم قلب تشکیل نشد. الان اگر بیمارستان دولتی بری عمل نمی کنند و با دارو سقط می کنند. نگران نباش.
خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین
ایشا الله بعد سه ماه اقدام می کنی و مامان می شی بزودی