2777
2789

بچه ها چه زود رفتید کسی جواب منو نداد... چقدر این لحظات انتظار سخته.....  

خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها رفتم گفت قلب نداره ... قسمت نبود 😔

عیبی نداره عزیزم . من پستهای قبلیت را نخوندم نمی دونم بارداری اولت هست یا نه؟   ولی با وجود این تا 12 هفته صبر کن  . من همین بلا سرم اردیبهشت اومد ولی دکترم خوب نبود .... که جریانش خیلی مفصله الان دوباره اقدام کردم .

خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین

من سال گذشته فقط دوماه قرص متروفین خوردم و یک ماه هم قرص و هم دو عدد اچ سی جی  بعد دندان درد گرفتم و کلا اعصابم بهم ریخت ولش کردم و پریودم نامنظم شدو از 23 بهمن 95 تا 14 اردیبهشت 96 پری نشدم و رفتم دکتر از دادم منفی بود شکمم بزرگ شده بود و نفخ داشتم رفتم سونو دیدم سه تا تخمک بالغ 15 و 18 و 19 دارم دکتر بهم امپول داد. زدم تا تخمک ها ازاد بشه بعدش پریودم تا 18 قطع شد دوباره رابطه داشتیم 23 دوباره پریود شدم دیگه بعد هفت روز دیگه پریود نشدم تا 23 اردیبهشت که زیاد بود و قهوه ای سه روز بعد از اتمام پریود دکتر رفتم و بعد فهمیدم باردارم ولی نموند دلایلش بررسی شد مشکلی نداشتم کلا میگن تو 65 درصد بارداری های اول اختلالات کروموزمی باعث سقط می شه و همین . راستی من تو 3 ماه قبل بارداری هیچ چیزی مصرف نکرده بودم بی خیال و قصد بارداری هم به خاطر کارم نداشتم خیلی سرم شلوغ و پر استرس بود....

الان هم خیلی نگرانم چون لک لانه گزینی نداشتم نمی دونم باردارم یا نه...

بچه ها رفتم گفت قلب نداره ... قسمت نبود 😔

عزيزم اصلا ناراحت نباش دنيا كه به آخر نرسيده ميدونم سخته اما كلي وقت داري براي مامان شدن ، به بارداري بعديت فكر كن كه يه ني ني سالم قراره به دنيا بياري😍 مامان آينده كه نبايد اينقدر زود خودش رو ببازه... چند ماه ديگه ميخواي باردار بشي از الان بايد براش برنامه بريزي 👶😍

آنقَدَر حَض میکنم بانو صدایَم میکنی 💅 یا که خاتون تمام قصه هایَم میکنی 💅