الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم مبارکا و به سلامتی ایشالله صدای قلب را هم می شنوی ویک نی نی خوشل و مامان و سالم و سلامت داری . نگران نباش.
یک سوال دارم ایا لک لانه گزینی داشتی اگر داشتی هفته چند دیدی.ایا پریودت منظم بود
خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین
ایشالا خبرای خوب بدی بمون عزبزم من که به لکه بینی بدی افتادم لک روشن. اومدم دکتر. اشکام همینجور میر ...
خوشحال 2 عزیزم تو لک لانه گزینی داشتی . هفته چند م داشتی و چقدر طول کشید؟
خیلی استرس دارم من تو 2 اذر وضعیتم روشن می شه چون پریودام نامنظمه . کم و بیش بعضی از علائم را دارم. .... ترا خدا جوابمو بده
خدایا تنها تو هستی که قادر به تغییر احوال مایی هر چند ما گنه کاریم اما تو قطعا از وساطت انبیاء و اولیا الهی برای برآورده شده دعاهایمان دریغ نخواهی فرمود. آمین رب العالمین