2777
2789
عنوان

دخترم سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 100 پست

چطور میتونه راجع ب بچه‌ اینجوری حرف بزنه 

به هر حال رنگ پوستش به شما یا پدر رفته 

به جور میگه انگار دختر یکی دیگس

خدا ب اینجور آدما کاش بچه نده 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

نه دختر جانتوروخدا به پیشنهاد های اینجا زندگیت را خراب نکن ترک جای خواب اصلا خوب نیست مگر دیگه موضوع ...

نه حواسم هست گلم تعجب کردم اخه چرا باید جای خوابو جدا کنم🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور میتونه راجع ب بچه‌ اینجوری حرف بزنه به هر حال رنگ پوستش به شما یا پدر رفته به جور میگه انگار دخ ...

نگید اینجوری که بچه نده بخدا خیلی دوستش داره  یهووجه سبزیگیش شد چون دخترم صورتش سفیده 

نگید اینجوری که بچه نده بخدا خیلی دوستش داره یهووجه سبزیگیش شد چون دخترم صورتش سفیده

چمدونم اعصابم بهم ریخت والا

من دوستم یه بچه داره سبزس

اتفاقا مخصوصا پاهاش خیلی سبزه هست 

ولی هیچی از دوست داشتنی بودنش کم نشده

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

دایه مهربونتر از مادر نیستم خودتون متن تونو دوباره بخونیندیگه بچه سبزه نمیخوام این که سبزه اس باید س ...

نگاه شما کلا مشکل داری من متن رو خوندم 

نوشته ام دقیق اینه دلم نمیخواد بزرگ بشه و رنگ پوستش رو عیب بدونه 

اولا من تا بتونم صدو واسه بچم میزارم 

دوما من گفتم همسرم گفته پسر بود یعنی این متن نظر اونه 

شما که نمیتونی یه متن رو درست تحلیل کنی به من لقب سم بودن نده که خودت سمتری

اول از همه بگم که همین که چهار ستون بدنش سالمه خدا رو شکر کن ✨♥️دوماً سبزه بودن عیب یا نقص نیست✨

بچه وقتی بزرگ بشه قطعا پوستش روشن تر میشه عزیزم 

نگران نباش ،به حرف شوهرت هم اصلا گوش نده

خیلی قشنگه ، دقت کردین جملات وارونه چگونه است ؟«گنج »«جنگ» میشود ،«درمان » «نامرد» میشود و «قهقهه» «هق هق»!!! ولی «دزد » همان «دزد» است «درد » همان «درد »است و «گرگ » همان «گرگ»... آری نمی‌دانم چرا «من» «نم»  زده است ، «راه» گویی «هار » شده ، و «روز »به «زور » میگذرد، «اشنا» را جز در «انشا » نمی‌بینی و چه «سرد» است این «درس » زندگی ، اینجاست که «مرگ» برایم «گرم » میشود و چرا که «درد » همان «درد » است :)

چمدونم اعصابم بهم ریخت والامن دوستم یه بچه داره سبزساتفاقا مخصوصا پاهاش خیلی سبزه هست ولی هیچی از دو ...

اره میدونم من پدر شوهرم خیلی خیلی دوستش داره 

مادرشوهرم چون راهشون دوره به خاطر دخترم گریه میکنه 

انقد عزیز و تپلیه خودشو تو دل جا میکنه 

فقط ناراحت رنگ پوستشم که اونم قشنگه

نگاه شما کلا مشکل داری من متن رو خوندم نوشته ام دقیق اینه دلم نمیخواد بزرگ بشه و رنگ پوستش رو عیب بد ...

وقتی خودت داری از همین الان سبزه سبزه میکنی 

بچه هم بزرگ بشه تو ناخوداگاهش میمونه😒

حالا خودتون همین رنگی بودین دیگه 

مشکلی داشتین؟ 

بچه هم به پدر و مادرش میره 

هر انچه قسمت شما شده قسمت اونم میشه 

بفکر تربیت صحیح و ادب بچه باشین 

و فراهم کردن یه اینده ایده آل بیشتر از خودتون 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

وقتی خودت داری از همین الان سبزه سبزه میکنی بچه هم بزرگ بشه تو ناخوداگاهش میمونه😒حالا خودتون همین ر ...

عزیزم اره انشالله که خیلی بهتر از منو همسرم شه تمام تلاشم همینه که دخترم کمبودی حس نکنه 

دختر من سبزه ي تيره هست از بس از بچگي قربون صدقه ي پوستش رفتيم باور داره كه قشنگترين رنگ پوست رو داره چند وقت پيش يه عروسك سياه پوست موفرفزي ديد التماس كرد براش بخرم گفت شكل خودمه و الان اون عروسك رو از همه بيشتر دوست داره

از بچگي تا حالا كه ١٢ ساله هست تا حالا كسي راجع به رنگ پوستش هيچ نظر منفي نداده چون خودمون و خودش دوست داره ، به بچه هرچي القا كني همون ميشه باور ذهنيش و همينطور باور اطرافيانش

ذهن مریضی ک تو این تاپیک ریخته 

دل سوزی های عجیب 

یا دلداری های عجیب تر  ک اشکال نداره بزرگ شه عوض میشه 

واااای خدایا 

کفران نعمت یعنی چی پس ‌ . اگ بزرگ شد وعوض نشد حتما بندازه اش اشغالی ذیگه .🤯

این حجم بی شعوری فقط تو کشور جهان سومی ایران قابل روئیت هست 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶