2777
2789
عنوان

دخترم سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 100 پست
پس. بزرگ من عكس بود تا دو سالگي عين پنبه بعد اون خيلي البته مريض شد نميدونم ربط داره يا نه بيماري ها ...

انگار تا دوسه سالگی رنگ پوستشون  نسبت به نوزادی فرق میکنه

حتی خواهرزادم رنگ چشمای نوزادیش با الان فرق داره

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺

خوشگل ترین دختر فامیل مادری من سبزه ست ، چشم و ابرو مشکی ، موهای پر و لخت چشمای درشت و گیرا پوست سبزه صاف بسیار هم خونگرم و جذاب و قد بلند و دماغ کوچولو 

توی فامیل ما که همه سفیدن و از نظر زیبایی قابل قبولیم ، این یه دختر خاله م معروفه به خوشگلی 

این نگاه شماست که رنگ پوست سبزه رو مساوی رنگ غیر محبوب میشناسی ،پوست بچه من سفیده ولی یه لکه خال سیاه روی صورتش داره اون لکه رو نگاه میکنم و میگم خال لپش شبیه قلب میمونه و قربون صدقه خال قلبی بچه م میرم

این شمایی که عزت نفس بچه ت و احساس بچه ت نسبت به خودش رو داری شکل میدی فکر نکن نمی‌فهمه ضمیر ناخودآگاه بچه حتی از دوره جنینی فعاله و کاملا احساس شمای مادر رو درک می‌کنه

اگر صادقانه با همه وجود دخترت رو همینی که هست دوست داشته باشی اون هم عاشق رنگ پوستش میشه و عزت نفسش باعث میشه که محبوبت اجتماعی رو هم دریافت کنه و انرژی خوب بگیره ، هیچ چیز توی انسان زیبا تر از عزت نفسش نیست شما عزت نفس بچه رو تخریب نکن نیاز نیست نگران رنگ سبزه ش باشی

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت الان گفتی پوستش زیبا نیست😁🥲اسی از این میترسه

منظورم این بود که سفید نیستش و ملاک رنگ پوست نیست . گفت از ازدواجش میترسه یه خانومیم نوشته بود هیچ پسری رنگ پوستمو دوس نداره گفتم پوست ملاک تیست ماعروسمونو دوسش داریم 

سلام عزیزم

بذار یچیزی رو بهت بگم ،برای  دختر شما جهان،زیبایی،زشتی، خوبی ، بدی ….. همه چیز اونجوری که شما بهش نشون میدید براش معنا پیدا میکنه.

یه دوستی داشتم‌که یه چیزی شبیه لک‌ روی پوستش داشت، مامانش همیشه توی بچگی بهش گفته بود این یه نشونست که خدا گذاشته که همه بدونن تو دختر منی 

باورت میشه که با عشق از‌ اون لک‌روی پوستش حرف میزد؟

تمام ذهنیت و باور فرزندتون رو شما هستید که میسازید.

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.
انشالله خدا ی دختر سبزه هم به من بده 🥹 می‌دونی چقدر منتظر بچه ام؟؟

ایشالا خدا چندتا نی نی بهت بده

برات صلوات دادم🥲♥

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

نه باور کن چند وقت پیش رفتیم مهمونی یه بچه6سالع به دخترم گفت زشت چون سبزه اس دلم اونجا شکست خدا واسه ...

سلام ، شما میخاستین میکرو بلدینگ ابروتون رو پاک کنین چیشد 

چکار کردین 

یکی از دوستام ابروش رو میکروبلدینگ کرد افتضاح  شده میخاد پاک کنه نمیدونه کجا بره

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊