2777
2789
عنوان

دخترم سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 100 پست

یعنی چی دلم نمیخواد بزرگ بشه 

چقدر ملت ظاهر پرست شدن 

طفلکی بچه 

کاش خدا به کسایی که فهم و لیاقت دارن بچه بده

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حوصله نداشتم چیزی بگم ولی چه پدر ومادر سمی هستید مگه سبزه ها چشونه یک درصداحتمال بده دخترت این ...

اولا گلم 7ماهشه هنوز دوما انقد که دوستش داریم حد نداره 

اره قبول دارم پدرو مادر سمی هستیم 

انشالله که دخترم همیشه خوشبخت و عاقبت بخیر باشه رنگشم واسه من مهم نیست چون خیلی بانمکه 

منظور من از میریزم تو خودم همون کنایه هاست دلم خب میگیره 

واقعا دیگه نسل عوض شده و اونقدر مثل قدیم سفید بودن بلد و..  نیست 

واقعا افکار همسرتون قدیمه 

بعدم بچه تا بزرگ بشه کلی تغییر میکنه

من یه عالمه بچه ی سبزه دیدم که بزرگ شدن و روشن تر شدن 

اگر هم منظورتون اینده و ازدواجش هست واقعیت را میگم الان توی دانشگاه من دارم به عینه میبینم که پسرا از دخترهایی که پوستشون تیره تر هست بیشتر خوششون میاد و بیشتر اون دخترها توی رابطه هستن تازه فکر نکنی رنگ پوستشون با پسرها یکی هست ها نه اتفاقا برعکس پسرها از سفیدی مثل گچ دیوارن 

از نظر خودم هم بخوام بگم واقعیت اون هایی که پوست سبزه دارن جذاب ترن

به این فکر کن که اگر یک درصد دخترتون این حرف ها را بشنوه تمام زندگی و اعتماد به نفسش داغون میشه 

بجای توجه به رنگ پوست کلاس هایی مثل موسیقی و زبان و...  بفرستینش و استعداد یابیش کنید عزیزم

یعنی چی دلم نمیخواد بزرگ بشه چقدر ملت ظاهر پرست شدن طفلکی بچه کاش خدا به کسایی که فهم و لیاقت دارن ب ...

چرا اینجوری میگید درست بخونید متت متوجه میشید 

دایه مهربان‌تر از مادر نشید 

میگم دام نمید بزرگ شد رو این قضیه ناراحت باشه

واقعا دیگه نسل عوض شده و اونقدر مثل قدیم سفید بودن بلد و.. نیست واقعا افکار همسرتون قدیمه بعدم بچه ...

حتما اخه هنوز هفت ماهشه یه کوچولو بزرگترشه حتما 

کلاس های آموزشی می فرستمش

یعنی قهر کنم

نه دختر جان

توروخدا به پیشنهاد های اینجا زندگیت را خراب نکن 

ترک جای خواب اصلا خوب نیست مگر دیگه موضوع به شدت وحشتناک و...  ای باشه 

اینجوری زندگیت را خراب میکنی

دفعه دیگه حرفی زد باهاش جدی. برخورد کن و بگو یه دختر تمام تکیه اش به پدرش هست تو اینجوری میگی این بچه به کی میخواد تکیه کنه و...  

تو عذاب وجدان بندازش و نذار تکرار کنه 

اما زندگیتم بخاطر یه حرف خرتب نکن جانم

چرا اینجوری میگید درست بخونید متت متوجه میشید دایه مهربان‌تر از مادر نشید میگم دام نمید بزرگ شد رو ا ...

دایه مهربونتر از مادر نیستم 

خودتون متن تونو دوباره بخونین

دیگه بچه سبزه نمیخوام 

این که سبزه اس 

باید سفیدتر میبود 

دختر هم که هست😐

از همین الان دارین هی میگین سبزه 

توقع دارین حساس نشه 

دختر هم که هست ینی از الان بفکر کجا هستین 

چه فرق داره دختر یا پسر سبزه یا سفید 

دیگه تکرار نکنین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

اعتماد ب نفسش خدشه دار نمیشه اگ همیشه بش بگی خوشکلی و من تورو زیبا میبینم و ب حرفای دیگران اهمیت نده ...

مرسی که هستی انشالله که مادر خوبی باشم واقعا عاشقشم خیلی عزیزه