2777
2789
عنوان

دخترم سبزه اس

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 100 پست
عجب سبزه بودن عیب و ایرادش چیه ؟؟؟ انگار یه اختلاله که عیبه و از خانواده شماس ، ایم موج علیه سبزه ها ...

نه باور کن چند وقت پیش رفتیم مهمونی یه بچه6سالع به دخترم گفت زشت چون سبزه اس دلم اونجا شکست خدا واسه کسی نیاره جلو همسرم گفت اخه دختر کوولوی من پناهی جز من نداره 

اون خیلی کوچیکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی عزیزم ...بهش بگو باید طوری تربیتش کنیم و بزرگش کنیم ک اینقدر افتخارات داشته باشه ک اگه سیاه هم بود اصلا مهم نباشه اونکه سبزه ست ..بجا ناراحت شدن سعی کن طرز فکر همسرتو تغییر بدی اون ی پدره مخصوصا ک دختردار هم شده باید اینقدر دخترش و بالا ببره ک هیچ پسری درآینده ب چشم دخترت نیاد بگو بجا این حرفا پدری کردن یاد بگیره اصلا فکر کردن ب این موضوع هم مسخره ست اونکه بزبون اوردنشه... 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

باهاشون حرف بزنید که حداقل هر چی تو ی دل شون هست به زبونش  نیارن میدونید همینا رو اگه دخترتون از زبون شما بشنوه چقدر روش تأثیر منفی می‌ذاره تا یه غریبه 

به خدا سبزه هم قشنگه خیلی هم قشنگ من خودم دخترم سبزه ست ولی همیشه اینقدر بهش اعتماد به نفس میدم که عاشق صورت خودشه و کاملاً هم راضی 

منم سبزه م رنگم به بابام رفته احساس میکنم نمیتونم ازدواج کنم هیچ پسری از رنگ پوستم خوشش نمیاد

شما  لااقل اینجوری نگپ تا وقتی خودت رو دوست نداشته باشش 

کسی دوستت نداره همه رنگ پوستی جذاب 

ایشون تازه سیاه پوسته ولی جذابه

عزیزم منم سبزه ام انقد بچگی اعتماد به نفسم خراب شد برای حرف مفت فامیل در صورتی که چهره من از اون سفیده بهتر بود اما سبزه بودن باعث می‌شد همون مسخره کنه الان سن کم نمی‌فهمه اما مبادا باعث شید اعتماد به نفسش خراب شه خدا رو شکر سالم خدا رو شکر بچه داری سبزه بودن والا ایراد نیست نمی‌دونم چرا انقد گیر میدان به بچه های سبزه آلمان نیستیم که یا روسیه ایرانیها اغلب گندمی سبزن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
نه محل نمیدم فقط میریزم تو خودم

نریز تو خودت جدی برخورد کن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

واقعا حوصله نداشتم چیزی بگم ولی چه پدر ومادر سمی هستید 

مگه سبزه ها چشونه یک درصداحتمال بده دخترت این صحبتارو بشنوه میدونی چقدر به احساساتش و حالش ضربه میخوره از کجامعلوم بزرگ ترشد پوستش برنگرده سفیدنشه؟ والا پدر ومادر انقدر عجیب مثل شماندیدم ضمنن حرفت بسیار مسخرست که میگی هی توخودم میریزم اتگار دختر طفلک مریضی داره اینجوری میگی

عزیزم منم سبزه ام انقد بچگی اعتماد به نفسم خراب شد برای حرف مفت فامیل در صورتی که چهره من از اون سفی ...

چقد منی منم بچه بودم سبزه بودم پسر عموم مسخره میکرد منو بعد جالب اینه اونی ک منو مسخره میکرد زن سیاه گرف 

..

عزیزم منم سبزه ام انقد بچگی اعتماد به نفسم خراب شد برای حرف مفت فامیل در صورتی که چهره من از اون سفی ...

اره خب منم واسم همین سواله نگران اعتماد به نفس دخترمم 

هر کاری حاضرم بکنم ولی اعتماد بنفسش خدشه دار نشه

شما لااقل اینجوری نگپ تا وقتی خودت رو دوست نداشته باشش کسی دوستت نداره همه رنگ پوستی جذاب ایشون تاز ...

خیلی جذابن من خودم سفیدم ولی عاشق این رنگ پوستم یا شکلاتی😍😍😍🥺خیلی جذابن

اره خب منم واسم همین سواله نگران اعتماد به نفس دخترمم هر کاری حاضرم بکنم ولی اعتماد بنفسش خدشه دار ن ...

اعتماد ب نفسش خدشه دار نمیشه اگ همیشه بش بگی خوشکلی و من تورو زیبا میبینم و ب حرفای دیگران اهمیت نده

یه دختر مادرش پشتش باشه ینی یه لشکر پشتشه

..