2777
2789
عنوان

نگهداری گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 50 پست
ادرک بزرگشه نوک میگیره نمیذاره گربه نزدیکش شه😂

اردکم بزرگ شد تقریبا ولی دزد بردش نشد ببینم در اینده چه رابطه ای دارن😁😁😁

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

من ۶تا گربه دارم ببین گربه کلا تمیزه نیاز به حموم نداره اگر تو خونه نگه داری سالی سه بار کافیشه مستق ...

آخی😍بخاطر همین ملوس بودنشون دوس داشتم ولی چون پرنده دارم فعلامنصرف شدم میگن با پرنده جور درنمیان کنارهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط نداره بدبخت خودش به هر شرایطی وقف میده فقط لوس و پررو هست  و پر توقع ،یعنی مثلا اون عروس هلندی رو توقع داره بدی بهش بخوره ،کلا گربه داری باید بیخیال جانور دیگه بشی،گربه میگه فقط به من نگاه کن و خودتو برام بکش منم فقط برات ناز می کنم 

شرایط نداره بدبخت خودش به هر شرایطی وقف میده فقط لوس و پررو هست و پر توقع ،یعنی مثلا اون عروس هلندی ...

😂کامل و جامع توضیح دادی مرسی ولی واقعا هم همینطور گربه انتظارش خیلی بالا هرچی هم خوبی کنی به چشمش نمیاد

چون حرکاتشون بامزس دوسداشتم