2777
2789

خیلی زود عصبی میشه فحش میده داد میزنه گاها حمله میکنه سرمو میگیره فشار میده بعد معذرت خواهی میکنه خوب میشه ولی هر روز خدا هر دو روز سه روز این برنامه هست.

یک نمونش مثلا به خاطر درخواستم من عصبی نیشه امروز میگم مثلا پتو رو باید بدی خشکشویی بعدش مثلا میگم باید بادوم بخری چون حاملم یا اگر ببینه چیزی حیلی ناچیز داره خراب میشه یا ضایعات رو انداختم دور چمیدونم حیلی حساسه عصبی میشه

خواسته هامو با هر لحنی بگم عصبی میشه

ولی بعد انجام میده

بخام جدا شم بابام نمیزاره خیلی به زور میخاد منو برگردونه باهاش یه دختر دارم یکی هم باردارم. من هر چی چرتکه میندازم جرات طلاق ندارم درنهایت مه بابامم اذیتم نکنه واسه خونه گرفتم خودم میترسم از مزاحمت آدما.

شاغلم و بچه ها رو هم میگم ببرم ولی مهریه بده نیس ونفقه رو به زور دادگاه میگم بگیرم. 

با بچه خیلی خوبه فقط با من بد عصبی میشه و بچم اونوقت میترسه وگرنه هوای بچشو داره. حتی یک خونه اضافی داریم میگه مال بچه هس. 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم تو سرتون چی میگذرهبدون اینکه عشقی تو زندگیتون باشه و با وجود این اخلاق های شوهر دوتا دوتا هم ...

ببین سرزنش بجاست

اوایل واقعا اا بهتر بود

بعد بچه اول دیدم اعصاب بچه نداره

اولی رو به زور باردار شدم برا دومی خودش میگفت میخام منم گفتم تا جای ممکن ادامه بدم زندگیمو بسازم البته گاهی اقدام میکردیم و من با توجه با سن بالا و ضعف فولیکول‌های میگفتم بچم نمی‌شه

والله من از وقتی اومدم تو نینی سایت قاطی کردم .اخه شوهراتون اینجوری ان چرا بچه دار میشید؟؟

تو جواب قبلی گفتم

البته من آدم بیعقلی بودم

تو جواب قبلی گفتمالبته من آدم بیعقلی بودم

خب جوری ک شما میگی اوایل خوب بوده پس اونم الان از شما و زندگیش ناراضیه .شما هم شاغلی هم بچه داری هم بارداری .البته ک ن تایم و نه حوصله ی شوهرداری رو اونجوری ک باید نداری

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

اها از شرایطتت راضی بودی یه بچه دیگم داری میاری؟ خدایی نکرده جدا بشی دوتا بچرو بدبخت کنی جای یه بچه

مگراینکه بتونی خوشبخت کنی که اونم وقتی پدر نباشه باز یچیز‌کم دارن