2777
2789
عنوان

حالم بده

124 بازدید | 12 پست

الان رفتم تو اینستای شوهرم دیدم چه کلیپ‌هایی برای دوستش می‌فرسته دوستشم برای اون می‌فرسته .کلیپ های دخترای مدل تعریف کرده بود ازش که جون چه باسنی داره واقعا حالم ازش بهم میخوره میخوام به روش بیارم ولی نمی‌دونم چجوری بهش بگم این بار چندمه که داره تکرار میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه این مشکل کوچیکیه؟

بخوای اینطور پیش بری خودتو پیر میکنی آخه کدوم مردی زیبایی زنای دیگه رو نمیبینه یا خوشش نمیاد؟همین تو خیابون رد میشی هزار تا مرد متاهل میخوان با چشماشون بخورنت اون دیگه اینترنته

آخه آنقدر واضح که نباید بگه ناسلامتی متاهله

میگه همه مردا میگن. یه مرده متاهل هست تو یه پاساژ که من معمولا برای خرید میرم طرف یه جوری واضح با دهن باز زل میزنه که همه تو اون پاساژ فهمیدن دیگه خجالت میکشم اونجا برم سلام هم میده جواب نمیدم. یکی به زنش بگه سکته میکنه پس اونطوری بود چی میگفتی

مثلاً نوشته چه باسنی خوبی داره که چیز خوبی داره واقعا نمی‌فهمم با این مرد چکار کنم خوشبختانه تو دورا ...

کل مردا چشم و دل سیری نداری هر کاری کنی مردای دیگه هم همینن واسه اینجور چیزا بحث و دعوا نکن به جاش بهش بگو بیا اکانتت رو مشترک استفاده کنیم تا جرات نکنه از این پستا برای دوستش بفرسته

https://my.goftino.com/app/chatlist/65a937548a17351a1678a209       ناشناسم