2777
2789
عنوان

نگهداری گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 50 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدانکنه ولی به نظرم گربه نگیر با پرنده هات جور در نمیاد

از بچگی باشن جور در میاد

من اردک و گربه داشتم چون از بچگی با هم بودن اصلا نه میترسیدن از هم نه گربه خوردش

خرگوش و گربمم همین بودن چون گربه کوچیک بود اصلا ترس خرگوشم ریخته بود ازش همش کنار هم میخوابیدن ولی از بقیه گربه ها میترسید

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

گربه ما تقریبا 4 سالشهمن پیشش نیستم مامانم هستنگهداریشم دقیقا مثل ی بچه ستبا همون سختی ها و شیرینی ه ...

آخی😍من هرنوع حیون خونگی بگی داشتم شنیده بودم گربه ازهمشون راحتره چون خودش جای دسشویش یاد میگیره

نننه 🤐نمیارم گربه

یعنی منظورم این بود مطمئن نیستم

من جوجهاردک و گربه بالغ داشتم همزمان

خرگوش بالغ و بچه گربه 

هیچ اتفاقی نیفتاد ولی خرگوش و گربم خیلی قشنگ جور شدن با هم همش تو بغل هم میخوابیدن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

از بچگی باشن جور در میادمن اردک و گربه داشتم چون از بچگی با هم بودن اصلا نه میترسیدن از هم نه گربه خ ...

عزیزم اردک و خرگوش فرق داره با عروس هلندی که بدنش خیلی ظریفه ناخودآگاه یه خراش بهش بزنه از پا درش میاره

گربه ناخودآگاه قصد آسیب نداره ها ولی پرنده رد زخمی میکنه گربه وقتی بغلش میکنی دیدی چجوری چنگ میندازه ...

اره چون پرنده ها داخل قفس هستن من بیشتر ازاین میترسیدم که ببیننش گربه رو سکته کنن🫠

عزیزم اردک و خرگوش فرق داره با عروس هلندی که بدنش خیلی ظریفه ناخودآگاه یه خراش بهش بزنه از پا درش می ...

درسته البته جوجه اردک هم خیلی ظریفه

من شنیدن عروس هلندی خیلی زود میترسه و سکته میکنه

من ۶تا گربه دارم ببین گربه کلا تمیزه نیاز به حموم نداره اگر تو خونه نگه داری سالی سه بار کافیشه 

مستقله

ولی توانایی نگهداریش رو داری تا ۱۸ سال عمر میکنه و ممکنه بیمار بشن تو پیری 

حس آرامشی که میده سگ عمرا نمیتونه بده

من کلا از نگهداری سگ خوشم نمیاد اذیتی داره 

تازه گربه ها اصلا خوششون نمیاد برن بیرون وای وای از وقتایی که جفتت میخوابن خر خر میکنن اخخهخخخ

هرچند خرن اما نازن