2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طراح داخلی

ببین رنگ مبل رو نسبت به خودش نمی‌سنجن 

سبکش، محل قرار گیریش، نوز و ماراژ خونه در انتخاب رنگ موثره

اینکه چه وسایل دیگه ای تو خونه داری.

اینکه با فرش و پرده ست میشه یا نه و....

این پیج منه

Khanoom_designer

من طراح داخلیببین رنگ مبل رو نسبت به خودش نمی‌سنجن سبکش، محل قرار گیریش، نوز و ماراژ خونه در انتخاب ...

مدل فندی انتخاب کردم.سرامیک سفید پرده هم هنوز نخریدم.خواهشا کمکم میکنی؟چه رنگی خوبه

طوسی با کرم روشن خوبه؟

راستش رانگ کرمی دوست ندارم

البته از چشم من افتاده شایدم قشنگ باشه

مثلا مبلای خودم طوسی صورتی هستن قشنگن

طوسی با رنگ سبزآبی قشنگه

طوسی تیره و طوسی روشن قشنگه

راستش رانگ کرمی دوست ندارمالبته از چشم من افتاده شایدم قشنگ باشهمثلا مبلای خودم طوسی صورتی هستن قشنگ ...

میگم نکنه با طوسی خونه بی روح بشه مبل طوسی باید پرده هم طوسی باشه.آشپزخونه هم کابینت سفید وتقریبا طوسیه.نمیدونم چیکار کنم

مدل فندی انتخاب کردم.سرامیک سفید پرده هم هنوز نخریدم.خواهشا کمکم میکنی؟چه رنگی خوبه

قشنگم عرض کردم خدمتتون. باید ببینید به سبک و متراژ خونتون چی میاد. من باید فیلم و عکس خونتون رو ببینم.

به پیجم پیام بده اگه مشاوره خواستین

میگم نکنه با طوسی خونه بی روح بشه مبل طوسی باید پرده هم طوسی باشه.آشپزخونه هم کابینت سفید وتقریبا طو ...

اگه از رنگای دیگه هم استفاده کنی نه بی روح نمیشه

مثلا مبلا طوسی با یه رنگ دیگه فرشا هم همون دورنگ پرده هم طوسی با کناره های اون رنگی یا طوسی با رنگ اون رنگی وسایل اشپزخونه هم اون رنگ دوم

طوسی رو هم تیره تر برداری بی روح نمیشه

به نظذم کرمی بی روح میکنه