2777
2789
عنوان

بزرگ ترین درسی که زندگی بهتون داد چی هست تا به امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 81 پست
سلام اینکه اشکهایی که در شکست ها می ریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم

خیلی وقتام تلاشتو میکنی ( یا همون عرق رو میریزی) و به پیروزی نمیرسی 

البته این صرفا نظر منه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دست داری زانو هم داری که دستت رو بگذاری روش و بلند بشی غصه نخور هیچکس قرار نیست دوست داشته باشه&n ...

آقا اولویت بندیم یه مشکل داشت خخخخ 

میدونم براتون خیلی مهم هست برا همین ویرایش میکنم  هی میخونم میگم یه چیزی کم داره 😂

اولویت اول خودم دوم شوهرم سوم بچه ام چهارمی نداره

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

همیشه چند ساعت با آدم کوچک مثل بچه ها باش چند ساعت با آدم های مسن خیلی چیزا از این دو گروه یاد میگیری همیشه و تو هر سنی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خیلی وقتام تلاشتو میکنی ( یا همون عرق رو میریزی) و به پیروزی نمیرسی  البته این صرفا نظر منه&nb ...

اینجا بنظرم بحث حکمت خدا در میون هست

یا رب نظر تو برنگردد...برگشتن روزگار سهل است

هیچ آدمی از رو نژاد و دین و رنگ پوست و جغرافیا مکانی قضاوت نکن خیلی چیزا دست خود آدم ها نیست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
یه برش کوچیک میزنن اونو عمیق زده بود پارگی رکتوم عمل کلستومی

متوجه شدم اپی خوردین.....

نمیدونم اون دکتر هم الان ایجاد نیست از خودش دفاع کنه وقطعا تلاششو کرده....

همین که الان حالتون خوبه خداروشکر❤

آگه با طبیعت و حیوانات و بچه ها مهربان باشی همیشه نتیجه کارت جایی در زندگی ات میبینی 

ممنون از تاپیک جالبت من با اجازه میرم