2777
2789
عنوان

بزرگ ترین درسی که زندگی بهتون داد چی هست تا به امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 81 پست

در هیچ حالی حتی آگه بقیه بد بودن خوب بودن یادت نره چون مهم وجدان خودت هست 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت جلو جلو تصمیم نگیر برای زندگی ات یهو میبینی همه برنامه هات با یک اتفاق کوچک بهم میریزه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بهشتم بامنت نخوام یعنی توبدترین شرایط ازکسی توقع نداشته باشم که 1روزمنت بذاره واینکه بیش ازحدخوبی نکنم وفاصله روبااطرافیان حفظ کنم تاحدوحدود رعایت بشه وسعی کنم خسیس بودنو یادبگیرم یانه گفتنو😁

اونی که میگه خواستن توانستن است یا ساقیش خوبه یاپارتیش والاااا😕
در هیچ حالی حتی آگه بقیه بد بودن خوب بودن یادت نره چون مهم وجدان خودت هست 

درس سختیه هرکسی نمیتونه توش قبول بشه سارا 😢

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

>زندگی برای کسی صبر نمیکنه.. این ماییم که با تلاش باید بهش برسیم

>به جای درد دل کردن و شنیدن وقتمو بذارم روی بهبود خودم و شرایطم

>اگه یه نفر رو قضاوت کنی همون بلا به مراتب بدتر سرت میاد 

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

هر وقت هر اتفاقی و تغییری برات اتفاق ميفته ناراحت نشو چون بعدا حکمت اش میفهمی 

درس سختیه هرکسی نمیتونه توش قبول بشه سارا 😢

درسته ولی میتونه چون کار غیر ممکنی نیست حداقل برای آسایش خودش و وجدانش