2777
2789
عنوان

بزرگ ترین درسی که زندگی بهتون داد چی هست تا به امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 81 پست

هیچوقت کسی قضاوت یا شماتت  نکن چون دنیا آنقدر گرده که یک کاری میکنه خودت تو همان شرایط قرار بگیری 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ار هر دستی بدم از همون دست پس میگیرم.حتی به جمله هایی که از دهنمون در میاد باید فکر کنیم

هییییچکسو قضاوت نکنیم و اخو پیف راه نندازیم چون خییییلی به خودمون نزدیکه

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که اگه تا الان بیدارباشم قطعا صبح واسه نماز خواب می مونم 

جدا از شوخی اگه سعی کنی باخدا رفیق بشی هیچ فقط توی زندگیت کم نمی یاری سالهاست که با خدا رفیق شدم من دوست خوبی نبودم ولی اون بهترین دوست بود رفیق تنهایی هات غم خور غضه ها شریک لحظه هات وتنهاکسی که همیشه بی منت دستت را می گیری بارها شد اطرافیانم تایک کاری کردن کلی منت گذاشتن اما من تاحالا یک دونه منتم از طرف خدام بابت این همه لطف محبت ورفاقت نشنیدم اگه با دقت وحوصله پستم را بخونی بزرگترین درست زندگی را می گیری 😘😘😘😘

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

از همه مهم تر اينكه ميگذره... اين روزها خوب يا بد ميگذره... فقط ميدونم تموم ميشه... زياد سخت نگير.... 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

به آدم های اطرافت دقت کن به آن هايى که دوستشان داری بگو چون ممکنه فردا خیلی دیر باشه این درس  بعد قضیه زلزله یاد گرفتم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بذار مال ني ني سايتم بگم گناه دارم😢

كل زندگي؛ به هيچ دوستي اعتماد نكنم و حرف دلمو بهش نگم. 

ني ني سايت ؛ بزرگترين درسي كه بهم داد اين بود كه آدمهاي بيخود بيشتر از آدمهاي حسابي اينجا هستن ( مخصوصا اوني كه تاپيك قند باعث ديابت نميشه رو زده  و امثالهم ) البته بلانسبت دوستان محترم 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تا دست داری زانو هم داری که دستت رو بگذاری روش و بلند بشی غصه نخور هیچکس قرار نیست دوست داشته باشه 

یادم داد اولویت زندگیم اول خودم دوم بچه ام سومی وجود نداره 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته