2777
2789
عنوان

بزرگ ترین درسی که زندگی بهتون داد چی هست تا به امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجول واحساسی وخود رای نباشم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

هیچ وقت هیچ وقت درمورد زتدگی کسی نظرندم ودخالت  نکنم  وتنش ایجادنکنم ازبس خودم صدمه خوردم فهمیدم .فهمیدم پسرم که خواست ازدواج کنه تاقبل ازدواج همه چی روکه لازم میدونم بهش بگم تاچشماشوبازکنه بعدش که ازدواج کردچشمامو دهنمو ببندم لال شم بزارم مثله ادم زندگیشونو کنن 

اینکه خودت و آرزوهات فداي هیچ کسی نکن..   

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

اینکه همه دورو هستن ودروغگو هیشکی راست نمیگه همه درحال پنهون کارین

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم

اینکه تو شرایط سخت ،دوست و دشمن رو بشناسم.اینکه همیشه و همیشه خدا رو به خاطر داده هاش شکر کنم و ناشکری نکنم

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

خوبي كه از حد بگذرد نادان خيال بد كند

به هييييييچ كس حتي خواهرت رازهاتو نگو

از اول رابطه ات با هركسي حتي همسرت برا خودت خط قرمز تعيين كن تا بعدا بفهمي اهههه چقد راحت گذاشتي بهت توهين شه هيچي نگفتي...

از هيچ كس توقع نداشته باش حتي مادرت

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.