2777
2789
عنوان

دوستی که با حرفاش حالت بد کنه

135 بازدید | 17 پست

من با یه دختری میخواستیم خونه بگیریم داریم مهاجرت می کنیم، بعد من چون کسی نمیشناختم اینو لیدرم معرفی کردخواستم با این خونه بگیرم خیلی با حرفاش ناراحتم میکرد و واقعا همش با خودم میگفتم وقتی آدم میدونه یکی شخصیتش چجوره و آزارش میده چرا بازم میخواد به خودش ضرر بزنه ولی چون مبلغ کمتر میشد خواستم اینکار کنم تا امروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا امروز دوباره باهم به توافق نرسیدیم و جوری پیامک میده عصبی میشم و حرصم میگیره، دیگه اون برا خودش انگار آدم جدید پیدا کرده رفت با اونا ، منم که تنهامممم از تنهایی خودم خیلی دلم میگیره😭😭ولی با اینکه هزینشم بیشتره آرامشم مهم تره دوست ندارم اونجا هم اینجور حالم بگیره اینم اضافه بشه به درد غربتم

دشمنه

یجوری حرف میزنه همیشه انگار من مشکل دارم و همشم میگه سختگیر و حساسی واقعااا اعتماد به نفسم داغون میکنه، هر حرفی میزنم ادعاش میشه با اینکه از من کوچیکتره

توام حرصش بده ببینه مظلومی بدتر میکنه اصلا ضعف نشون نده

جالبه به من میگه سختگیر و حساس خودش از ایناست که عصبی میشه پرو بازی در میاره و ببخشید انگار شلیته اس

یبار یکی از بچها دیر جوابش داد پیش من همش میگفت طرف گاوه و حرفای بدتر

یجوری حرف میزنه همیشه انگار من مشکل دارم و همشم میگه سختگیر و حساسی واقعااا اعتماد به نفسم داغون میک ...

.  اصلا این آدما توجه نکن منم یه شرایطی بود فکر میکردم حتی مشکل از منه ولی دیدم اصلا اینجوری نیست فقط با آدمای اشتباهی نشست و برخاست میکردم لیاقتمو نداشتن

. اصلا این آدما توجه نکن منم یه شرایطی بود فکر میکردم حتی مشکل از منه ولی دیدم اصلا اینجوری نیست فق ...

از شانسش خیلی هم همه بهش جذب میشن اونوقت من همیشه تنهام

الان با اینکه قیمت برام دو برابر میشه ولی تنها میگیرم شاید خواست خداست

جالبه به من میگه سختگیر و حساس خودش از ایناست که عصبی میشه پرو بازی در میاره و ببخشید انگار شلیته اس ...

بی محلش کن زیاد باهاش صمیمی نشو 

داری میری یکشور دیگه ؟ 

اصلا با ایرانیای خارج کشور گرم نگیر یا میخوان جیبتو بزنن یا برات شر درست کنن یسریشونم اینجا کلاه بردارو خلاف کار بودن فرار کردن یکشور دیگه الکی ادای خوساخته ها که خودشون تلاش‌کردن و در میارن تحقیرت کنن مریصن یسریشون

منم مدرکمو ایران نگرفتم 

ایرانیای مهاجر یسریشون نیوکامرارو سر کیسه میکنن یا بازیشون میدن حواست باشه 

تنها شدی ویدیو کال کن باخانوادت 

بی محلش کن زیاد باهاش صمیمی نشو داری میری یکشور دیگه ؟ اصلا با ایرانیای خارج کشور گرم نگیر یا میخوان ...

اره دارم میرم🫠

لیدرمم از هموناست 

من کلا زیاد دوستی که باهاش ارتباط داشته باشم ندارم و عاشق ارتباط زیادم ولی از شانسم همیشه تنهام باز اینجا خانوادم هستن که از هزارتا دوست بهترن ولی اونجااا دیگه خیلی تنهام علاوه بر هزینه زیاد یه دوستم ندارم

تنهایی بهتر از دوست بدهزینه بیشتر میدی در عوض روحت سالمهبعدا اون هزینه رو باید بدی تراپیست

اره بخدا 

نمیدونی هر دفعه که با حرفاش اذیتم میکرد چی میکشیدم 

هر دفعه میگه سختگیر و حساسی و… داغون شدم از دستش