2777
2789
عنوان

امسال پرستاری قبول شدم ولی نرفتم

836 بازدید | 53 پست

سال اولمم بود تازه 

ولی هیییییچ علاقه ای به پیراپزشکی ها ندارم

مخصوصاً پرستاری که انقدر سخته ، من اصلاً نمیتونم از پسش بر بیام

دیشب ی تاپیک خوندم همه گفتن پرستاری خوبه ، دو به شک شدم

رشته های پیراپزشکی ،اتاق عمل و هوشبری و اینا هم آوردم 

زبان هم کنکور دادم رتبه م ۳ رقمی شد با اینکه هیچی هم نخونده بودم براش 

به راحتی شرایط مهاجرت داشتم( میدونم فاکتور های دیگه ایم هست ، اونا رو هم دارم)

خانوادمم اوکین

الان داشتم فکر میکردم حس‌ میکنم ری...😑 با کاری که کردم

موندم امسال بخونم چیزی که دوست دارمو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی میخوای؟

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

پرستاری روزانه میاوردی؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

پرستاری خیلی سخته شیفت شب داره دنگ و فنگش زیاده حقوقشم والا اونطوری که میگن زیاد خوب نیس، من یکی از دوستام فامیل پرستار چندتایی داره پرسیده میگه راضی نیستن اصلا

صرفا زنده نباش؛ زندگی کن :)