2777
2789
عنوان

امسال پرستاری قبول شدم ولی نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 53 پست

منکه خودم امسال رو انتخاب رشته نکردم و موندم ک بتونم فیزیو رو بیارم 

رشته مورد علاقم🥲❤️❤️

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

من از اینکه پشت کنکور موندم و پیرا نزدم خوشحالم 😅به نظرم واقعا علاقه میخواد ...من نداشتم 🫠بعد ملت فکر میکردن با رتبه ی نجومی موندم پشت کنکور 😑میگفتن برو بدون کنکور 😅انتخابم بعد از بعد از سه رشته ی تاپ علوم پایه ها بودن که تهشم حذف میکردم 🫠سالی که قبول شدمم که نزدمشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریدی کلا میدونستی با یه تیر دو نشون زده بودی ؟؟؟ پرستاری بهترین رشته برای مهاجرت بود و از قضا تو زبا ...

آخ دست رو دلم نزار

خودمم نوشته بودم همینو

بخدا چند روز پیش داشتم واسه چند نفر میگفتم همینو بهم گفتن...

برداشتن محرومیت رو

نه عزیزم هیچ جا رسمی اعلام نکردن

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من از اینکه پشت کنکور موندم و پیرا نزدم خوشحالم 😅به نظرم واقعا علاقه میخواد ...من نداشتم 🫠بعد ملت ...

دقیقا موافقم باهاتون.  حسرت باقی می مونه ک چرا بیشتر تلاش نکردم و  نخوندم ۱ سال یا چند سال بیشتر. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اسی اخر نگفتی چه رشته ای میخوای

مشخصه دیگه سه تا رشته تاپ

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

خوب کردی مامانم پرستلره پشیمونههمش میگه ک کاش بشینم دوباره بخونم ولی نمیتونه

واقعاً ؟

بدی هاش ب خوبی هاش غالبه

اما با چیزهایی که گفتم در کنار سختی ها می‌تونستم آینده خوبی برا خودم بسازم که ببخشید که اینو میگم قشنگ ری...😂😭😭😭

انشالله قبول میشی عزیزدلم

فدات عزیزم تو هم غصه نخور امسال اگ یخونی قطعا میتونی رشته ای بهتر از پرستاری بیاری🤍

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

خوش بحالت برو پیراپزشکی

آره اینم میشد 

موندم به امید رشته های تاپ

والا با این شرایطی که ما داریم هر دفعه یک خوابی برای ما می‌بینن سال دیگه معلوم نیست چی بشه 

سال دیگه بازم قطعا اینارو میارم 

ولی هدفم چیز دیگه ای بود 

گفتم همین امسال اگه پرستاری می‌خوندم به راحتی مهاجرت میکردم اونم هیچی ب هیچی