2777
2789

سلام،عزیزای دلم لطفا سرزنش نکنید الانشم ب اندازه کافی فشار روانی روم هست دلم شکسته💔

من از همسرم جدا شدم طلاق گرفتم(سر خیانتش ک جدی شده بود) بعد هفت ماه بخاطر دخترم ک پنج سالشه برگشتم الان دخترم حال روحیش بهتره ولی پشیمونم شوهرم بدتر روش باز شده همش دعوا داریم خرش از پل گزشته خانوادمم کلی سرکوفتم زدن

مشاوره نمیاد خودم میرم

ارزوی مرگش دارم خدایا منو ببخش

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14383793&slug=%D8%AA%D8%A7-%D8%AD%D8%A7%D9%84%D8%A7-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D8%B6%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D8%B4%DB%8C%D8%AF&postId=351902143

اسی شرمنده

دخترا منو گزارش میزنین برام مهم پاک شه حتماااا؟🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که برگشتی 

برو کتابها و ویس های همسردادی گوش کن تا رابطه ترمیم بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏