برای خواهرش خواستگار اومده همسرم شرط گذاشت که اصلا و ابدا نباید با خانواده ی همسرش یکجا زندگی کنه ، منم گفتم چی شد که من منو ۵ سال عذاب دادی تو اصلا راضی نمیشدی که از خانواده ات خدا بشیم ، بخدا خانما هنوزم میگه بریم همونجا زندگی کنیم ، حالا چون ما غریبه وصلت نمیکنیم اصلا تو کل فامیل پسر دیگه ای نیست که خواستگار خواهرش باشه ، هم موقعیت خوب دارن هم اخلاق خوب هم پولدار ، مبارکش باشه ولی همسرم یه شرط هایی گذاشت که خودش انجام نمیده اونا برام ، حالا ناراحتم که چرا با شوهرم بحث کردم به خاطر یه نفر دیگه ولی از یه طرف میگم چه طور برای خواهرش این چیزا رو واجب میدونه برای دختر مردم نه
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من 5 سال تمام روم نمیشد یه حموم برم درست رفت و آمد کنم اونوقت شوهرم میگه خواهرم اذیت میشه برادر شوهر مجرد زیاد داره اونجا راحت نیست ! و منی که ۴ تا برادر شوهر مجرد داشتم
من 5 سال تمام روم نمیشد یه حموم برم درست رفت و آمد کنم اونوقت شوهرم میگه خواهرم اذیت میشه برادر شوهر ...
باید بیشترم میگفتی اتفاقن
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
پدرم باید میذاشت من که بچه بودم اون موقع اصلا هیچ تصوری از زندگی متاهلی نداشتم و بعدش همش گریه میکردم که بریم از اینجا راحت نیستم اینجا ولی قبول نمیکرد با این که پول داشت هنوزم بهم میگه تو خیلی عفریته بودی که منو جدا کردی ازشون