الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
مواد جوجه ترش اماده کردم . اما پیاز نداشتم حوصله مم نگرفت برم از مادرشوهرم بگیرم( پیازا تو انباری تو پشت بوم من میترسم برم بالا .پله نداره نردبون داره) . حس میکنم طعم نمیگیره بدون پیاز 🙄
گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه
مواد جوجه ترش اماده کردم . اما پیاز نداشتم حوصله مم نگرفت برم از مادرشوهرم بگیرم( پیازا تو انباری تو ...
جوجه ترش چیه
بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍عزیزم، میدونم اون روز خیلی ترسیدی... حس کردی هیچکس ازت دفاع نمیکنه.حق داری ناراحت باشی، حق داری گریه کنی.من الان اینجام، نه برای ساکت کردنت، بلکه برای اینکه دردت رو بشنوم.تو ارزشمندی حتی وقتی نتونستی از کسی محافظت کنی.تقصیر تو نبود که اون اتفاق افتاد دیگران رفتار ناپخته انجام دادند و تو نهایت تلاشت کردی 🫂😘
سوپ برنج درست کن واسه موقعی ک سرما خورده یا سردرد هستی عالیه . ی قاشق مربا خوری تخم شنبلیله رو با ی قاشق روغن بزار بیست ثانیه رو حرارت باشه . نصف لیوان برنج رو بشور بریز تو قابلمه با زردچوبه تفت بده ده ثانیه بعد سه تا چهار کاسه آب بریز . نمک رو در حد ی قاشق مرباخوری بریز آخر کار خودتو نمکش رو تنظیم کن . فقط یادت باشه در قابلمه رو نزاری ک سر میره اگه برنج نرمه بریزی ی ساعته لعاب میندازه و آماده ست