2777
2789
جوجه ترش چیه

جوجه ترش . موادش مثل جوجه کبابه یه چیزایی اضافه تر داره مثل رب انار و گردو چرخ شده یذرره سیر رنده شده . عشقه بابا 😅😅

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ساندویچ سرد داخل یخچال دارم می‌خواستم خورشت قارچ درست کنمپشیمون شدم🤌🏻😂بگیرم بخوابم تا یکی دو ساعت ...

خورشت قارچ چیست . 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فداتشم عزیزم اره خیلی بده دیروز ک رفتم ۷ هفته وچهارروزم بود اینوگفت قشنگ گفت برو منتطرسقط شدنش باش😭

سوره یاسین زیاد بخون . زود هم رفتی سونو باید هنوز ی هفته دیگه صبر میکردی . هفت مغز بخور انار هم بخور . توکلت ب خدا باشه اگه لک نمی‌بینی نگران نباش 

خیلیییی خوشمزس جوجه ترش

اوهوم .اما من منقل ندارم کبابش کنم 

باید داخل تابه رژیمی درست کنم . میخام بذارم داخل فر بلد نیستم 

اوهوم .اما من منقل ندارم کبابش کنم باید داخل تابه رژیمی درست کنم . میخام بذارم داخل فر بلد نیستم

عزیزم وقتی گذاشتی فر با دمای ۱۸۰ و روی فویلت چندتا سوراخ بزن

یک ساعتو بیست مین کافیه

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞

جوجه ترش . موادش مثل جوجه کبابه یه چیزایی اضافه تر داره مثل رب انار و گردو چرخ شده یذرره سیر رنده شد ...

این ک شد فسنجون

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍عزیزم، می‌دونم اون روز خیلی ترسیدی... حس کردی هیچ‌کس ازت دفاع نمی‌کنه.حق داری ناراحت باشی، حق داری گریه کنی.من الان اینجام، نه برای ساکت کردنت، بلکه برای اینکه دردت رو بشنوم.تو ارزشمندی حتی وقتی نتونستی از کسی محافظت کنی.تقصیر تو نبود که اون اتفاق افتاد دیگران رفتار ناپخته انجام دادند و تو نهایت تلاشت کردی 🫂😘

این ک شد فسنجون

اره اسم دیگه ش جوجه فسنجونی هم میگن .اما مثل اون آبکی نیست ک . بعد اینو کباب میکنی کلا داستان فرق میکنه