2777
2789
عنوان

میشه بگین چی بگم چجوری تموم کنم

122 بازدید | 17 پست

من با یه آقایی آشنا شدم قصد داشتیم آشنا شیم بعد رابطمون رسمی کنیم,تو طول این مدت زمان کم من حرف کار که میزدم همش گارد میگرفت,یا میگفت نمیخام کار کنی یام اینکه حرفات بی منطقه و من دوست ندارم بشنوم این حرفارو. بعدم که همش میگف بیا بریم مسافرت بیشتر همو بشناسیم که متوجه شد خانوادن نمیزارن دیگه مثل قبل حرفشو نزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن دوری کن ازش انشاالله یکی خوب بیاد تو زندگیت.  چندسالته

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این واسه سواستفاده میخادولش کن

منم همین فکر میکنم یبارم گفتم بهش هزارجور دلیل اورد بد گفت اگه نمیخاستمت ب رسمی شدنش فک نمیکردم و ب خاهرم نمیگفتم درجریان رابطمون باشه ک بدش بخواد بیاد جلو و بخاطرت دخانیتو نمیزاشتم کلا کنار و ازین حرفا که فقط منو درگیر کن

منم همین فکر میکنم یبارم گفتم بهش هزارجور دلیل اورد بد گفت اگه نمیخاستمت ب رسمی شدنش فک نمیکردم و ب ...

تا وقتی نیومده جلوباورنکن همه همینومیگن ازحرف تاعمل خیلی فاصلس تجربه دارم ک میگم

تا وقتی نیومده جلوباورنکن همه همینومیگن ازحرف تاعمل خیلی فاصلس تجربه دارم ک میگم

چی بگم بهش که بحثش بیفته بخدا حرفی ندارم یچیز بگم تمون شه بره فقط نمیدونم چ موصوعی بگم که تموم شه

چی بگم بهش که بحثش بیفته بخدا حرفی ندارم یچیز بگم تمون شه بره فقط نمیدونم چ موصوعی بگم که تموم شه

بگو دیگ ازدوستی خسته شدم اگ دوسم داری جدی کن اگرم ک نمیتونی هرکی بره پی زندگی خودش 

دلیل نیس بیاری دیگ کلاجوابشونده

چجوری تمومش کنم اخه چی یگم یبار گفتم نشد تمومش کنم ،بیستوسه

جدی باهاش حرف بزن بفهمه دختری هستی رو حرفت پایبندی اگه دیدی باز حرف خودش بلاک ش کن فراموشش کن اگه واقعا دوست داشته باشه میاد جلو سفت ومحکم بستی روبروش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بگو دیگ ازدوستی خسته شدم اگ دوسم داری جدی کن اگرم ک نمیتونی هرکی بره پی زندگی خودش دلیل نیس بیاری دی ...

اگه بیاد چی اخه من الان شرایط جدی شدنو ندارم بخودشم گفتم چندماه هم بگذره معلوم نیس اوکی شخ یان 

جدی باهاش حرف بزن بفهمه دختری هستی رو حرفت پایبندی اگه دیدی باز حرف خودش بلاک ش کن فراموشش کن اگه وا ...

حرف نستقل شدنمو بزنم؟یا حرف جدی شدن 

میترسم بیاد جلو زود من شرایطشو ندارم ب این زودی بیاد یهو🥲