2777
2789
عنوان

اونایی ک ازدواج کردن برای بار دوم بیاین سوال های تخصصی واقعا گیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 88 پست
ینی مهریه ندارع صیغه ؟

فک کنم پوله نه سکه والا هل  ندارم

ولی هیچ صیغه ای مثل عقد نمیشه

و کار اشتباهیه بدون اطلاع خانوادت

میرم دنبال علاقم.نمیذارن بقیه بجام تصمیم بگیرن.هیچکسسس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم قبلا ازدواج کرده؟ زیاد نیست فاصله ی سنی نه ساله؟ بهتر نیست به فرصتای بهتر فکر کنی تا اینکه صیغه ...

اون ک دوس داره ازدواج کنیم من دوس ندارم 

اتفاقا عاشق این فاصله ی سنیمونم 🥺 ن مجرده

ب نظرم کار درستی نیست بی اطلاع خانواده و.. بعدشم اگ کردی قبلش ازمایش بدین، متاسفانه الان بیماری مقار ...

اره آزمایش می‌دیم و می‌خوام ب مامانم بگم 

الان ن 

سه ماه دیگ این تصمیم. 

فقط می‌خوام ب بابام نگم ک یکم این پسره رو بشناسم 

و بفهمه ک هفته ای یکی دو بار میتونم ببینمش بخاطر بابام

۲۲ سالته هی پشت هم تر نزن . منم دارم طلاق میگیرم ولی داری برای بار دوم بدتر از باراول گند میزنی . بع ...

صیغه ی یه ساله می‌خواستم کنم بشناسمش 

مامانم میخوام بگم 

مثلا بگم چون بابام نمیدونه هفته ای یه بار میام پیشت 

اون چجور پسر بی خانواده ایه که تا حالا لزدواج نکرده برای اولین بار میخاد صیغه کنه اصلا قابل اعتماد ن ...

اون میگ ازدواج من دوس ندارم 

مامانش ک فوت شده 

خودشم باباش اینا پولدارن خودش مدیریت مرغداری رو کاملا داره 

درس خونده هم هس 

من درس نخوندم دیپلم دارم 

خو وقتش نبود ازدواج کنه 

چرا صیغی شی؟بدون صیغه شناخت پیدا کن،چرا خانوادت بی خبرن،وقتی با طرف ازدواج کنی هم میخوای پنهون‌کنی؟ب ...

بابام پدرمو در میاره ک 😂 برا همین میخواستم یه سال دیگه هم بگذره اما بیرون اینا میریم میترسم نمی‌دونم چرا ترسو شدم

اون فقط برای نیازش تورو میخواد مطمئن باش کسی که بی آبرو میشه خودتی ،ماه پشت ابر نمیمونه

اگ برا نیازشه چرا زور میزد بیام خواستگاری من گفتم ن چرا حلقه خرید 

چرا این یه سال هیچی برام کم نزاشت چرا هر چی میخواستم برام فراهم کرد 

همین دیشب کلی لباس برام خرید 

اگ برا نیازشه چرا زور میزد بیام خواستگاری من گفتم ن چرا حلقه خرید چرا این یه سال هیچی برام کم نزاشت ...

چون میدونست تو قبول نمیکنی ازدواج کنی درضمن کسی که پولداره خرج میکنه اگه پول نداشت هیچی ام برات نمیخرید

ما که با خانواده اومدن مارو بردن الان خانوادش نمیگن عروس دردت چیه بعد فکر میکنی خانواده اون بعدا بفه ...

مادر ندارع فوت شده باباشم یه بی ناموس بیش نیس ک فکر اون برا ما هیچ فرقی نمیکن یه لجنه کامله ک با زن شوهر دار رابطه داره و اصلا ما حرفای اونو ب یه ورمون نمی‌گیریم 

با بقیه برادر خواهراش ازدواج کردن رفتن سال هاست فقط عید رو تبریک میگن و حتی همو نمی‌بینن 

یه برادر داره ک از خودش بزرگ تره ب معنای واقعی دوسم داره داداشش 

کلا خیلی تنهاست ک این همه وابسطه ی من شده