2777
2789
عنوان

اونایی ک ازدواج کردن برای بار دوم بیاین سوال های تخصصی واقعا گیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 88 پست
خو چیکار کنم می‌خوام یه ساله صیغه کنم اونم خونه اینا رو یکم خرج داره راستو ریست کنه و... و اصلا ببین ...

چطور شبامیتونی بری پیشش

خانوادت چیزی نمیگن

بهانت چیه

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو چیکار کنم می‌خوام یه ساله صیغه کنم اونم خونه اینا رو یکم خرج داره راستو ریست کنه و... و اصلا ببین ...

چرا صیغی شی؟بدون صیغه شناخت پیدا کن،چرا خانوادت بی خبرن،وقتی با طرف ازدواج کنی هم میخوای پنهون‌کنی؟به خانوادت بگو،معاشرت کن،تحقیق کن،اجازه بده بقیه هم ببیننش و از تجربیات اونا استفاده کن،صیغه چه کمکی به شناختت میکنه؟تو توی شان و شخصیت خودت میبینی که بری صیغه شی؟

برا چی ؟ دوس ندارم بیشتر از این رفیق باشیم... مث اینک نامزد باشیم می‌خوام ... فقط موندم اون چی باید ...

اون فقط برای نیازش تورو میخواد مطمئن باش کسی که بی آبرو میشه خودتی ،ماه پشت ابر نمیمونه

برا چی ؟ دوس ندارم بیشتر از این رفیق باشیم... مث اینک نامزد باشیم می‌خوام ... فقط موندم اون چی باید ...

نفری ی دست برای همدیگه لباس بخرین

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

چه عجله ای داری!! چه خبر هس؟ فک کردم حداقل ۳۰ سالته، این یکی ک راحت صیغه میکنه و ی مدت میذاره میره د ...

آخه ما همین جوری هم بیشتر وقتا باهمیم شب حتی پیششم دوس ندارم واقعا این شکلی خجالت آور تره ☹️

ما که با خانواده اومدن مارو بردن الان خانوادش نمیگن عروس دردت چیه بعد فکر میکنی خانواده اون بعدا بفهمن تو رو چی میبینن؟ ببخشیدا میگن یه زنه طلاق گرفته خرابه که صیغه اینو اون میشه . تازه میگن پسر مارو گول زد خودشو به پسر ما انداخت . پرتت میکنن آشغالی

آخه ما همین جوری هم بیشتر وقتا باهمیم شب حتی پیششم دوس ندارم واقعا این شکلی خجالت آور تره ☹️

وای دختر خب مگه مجبوری! مگه یبار شکست نخوردی؟ حاضرم قسم بخورم فقط برای نیازش و اینکه میدونه دختر نیستی و جدا شدی باهاته ن خودت، چندصباحی بگذره میذاره میده

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

وای دختر خب مگه مجبوری! مگه یبار شکست نخوردی؟ حاضرم قسم بخورم فقط برای نیازش و اینکه میدونه دختر نیس ...

*میره

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣