2777
2789
عنوان

دکتری بخونم یا نه🥱🥱🥱🥱

706 بازدید | 21 پست

من فقط امسال رو فرصت دارم تا بدون کنکور از طریق استعدادهای درخشان برای دکتری دانشگاه آزاد ثبت نام کنم. رشتم مهندسیه. 

مجردم ۳۰ سالمه، شاغل نیستم هنوز.

نمیدونم دکتری بخونم یا نخونم؟ 

حوصله درس خوندن رو ندارم

الان اوضاعم جوریه که همش تو خونه ام نه فعالیت خاصی دارم، نه دوستی دارم نه جایی میرم، افسردگی و بی کاری و.. دنبال کار میگردم ولی پیدا نکردم.

خسته ام حوصله درس ندارم و میترسم دکتری بخونم اوضاعم بدتر بشه همین یه ذره وقت ازاد برا خودم و آرامشم از بین بره و دیگه شوهرم گیرم نیاد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا

چون همه همین فکرو میکنن، ارشد که می‌خونی یه بازه بیکار باشی با خودت میگی برم ادامه بدم اوکی میشه همه چی. دنبال کاری باشید که یه خروجی داشته باشه که بهتون شور شوق بده. الان برید واسه دکترا تا تموم بشه شده ۳۴/۳۵سالتون. از سی به بعد اگه آدم تا حدودی کارش خروجی نداشته باشه که راضیش کنه کلا بی انگیزه میشی تو هر زمینه ای

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

چند سال دیگه میبینی از تو تنبل تر و درس نخون تر همه پیشرفت کردن شوهرم تحفه ای نبود اون موقع خدایی نک ...

همین الانشم افسرده ام

اتفاقا منی که میخواستم مهاجرت کنم شاگرد اول کلاس بودم زبان و هنر و... وضعم شد این، ولی اون همکلاسیام و فامیلا که هر و از بر تشخیص نمیدادن همه سر کارن یا ازدواج خوب کردن و زندگیاشون عالیه

فقط من موندم بااین وضع

حالا دکتری گرفتن چه چیزی بهم اضافه میکنه به نظرت

شاید بشه استاد دانشگاه شد

خب ادامه پس اگه میتونی اگه هم حوصله نداری اعصابتو بهم نریز برو بگرد دنبال کار یه کار عادی پیدا کن خرج خودتو در بیار برو زبان یاد بگیر چه میدونم خیاطی یاد بگیر الا مجردی وقت داری چند روز دیگه شوهر کردی وقت سرخاروندن هم نداری  

....

همین الانشم افسرده اماتفاقا منی که میخواستم مهاجرت کنم شاگرد اول کلاس بودم زبان و هنر و... وضعم شد ا ...

عزیزم درس نمیخوندی تضمینی بود که بری سرکار یا اردواج خوب داشته باشی؟شاید راه پیشرفت و خوشبختی شما از طریق درس باشه.

بشین فکر کن ببین واقعا دوست نداری درس بخونی یا به خاطر شرایطی که داری دلزده شدی!

اگه مورد دومه درجا بزنی حالت بهتر نمبشه

خب ادامه پس اگه میتونی اگه هم حوصله نداری اعصابتو بهم نریز برو بگرد دنبال کار یه کار عادی پیدا کن خر ...

خیلی میترسم چند سال دیگه پشیمون شم که دکتری نخوندم

ولی واقعا حوصله و اعصاب ندارم

نمیدونم میتونه باعث ارتقام بشه؟ یا نه؟ حداقل جلومردم انقدر بدبخت به نظر نیام

عزیزم درس نمیخوندی تضمینی بود که بری سرکار یا اردواج خوب داشته باشی؟شاید راه پیشرفت و خوشبختی شما از ...

اره خیلی دلزده شدم خیلی خسته ام

ولی میترسم چند سال دیگه مثلا توی ۳۵ سالگی یا ۴۰ پشیمون بشم از اینکه دکتری نخوندم

قبلا بدم نمیومد چون فکر میکردم بهم یه پرستیژ میده جلو بقبه و اسم خانم دکتر میگیرم حداقل جلو این همه ادمی که ازشون عقب موندم بهتر به نظر میام

الان میبینم ملت میگن اصلا دکتری چیزی نیس و کلاس نداره و فلان . دیگه انگیزم ته کشیده