2777
2789
عنوان

همسایمون دیدم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 4066 بازدید | 120 پست
دفعه اول که متوجه شدم یکی از دوستام با وجود شوهر و بچه دوست پسر داره برخورد بشدت بدی داشتم بعدها دید ...

خدا همچین میزاره تو کاسشون که حظ کنن این کار بعدی میدونم بی جواب بمونه کثیف ترین کاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکبار همچین چیزی دیدم تا چندروز اعصابم خورد بود اینا عذاب وجدا نمیگیرن واقعا من که از بیرون میبی ...

حتی ب شوهرم نگفتم 

فقط بازار با خواهرم قرار داشتم دید حالم بده قسم داد گفتم 

اونم گفت فلانی رو میگی بعیده 

واقعا ب این حرف پی میبرم از هیچکس هیچ چیز بعید نیست

وای چه وحشتناک خداروشکر من خیلی ندیدم

این چیزا تو خانواده و فامیل ما قفله منم فهمیدم دایره دوستامو باید تغییر بدم خداروشکر دیگه با هیچ کدومشون درارتباط نیستم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

این چیزا تو خانواده و فامیل ما قفله منم فهمیدم دایره دوستامو باید تغییر بدم خداروشکر دیگه با هیچ کدو ...

شاید چون من دوستی ندارم بی تاثیر نیست

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

خدا همچین میزاره تو کاسشون که حظ کنن این کار بعدی میدونم بی جواب بمونه کثیف ترین کاره

فعلا که در حال خوشگذرونین و هیچی حالیشون نیست فقط امیدوارم آدم بشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شاید چون من دوستی ندارم بی تاثیر نیست

آدم هرچقدر دورش خلوت تر باشه ارامش ذهنیش بیشتره 

یعنی چی عکس بگیرین ازشون !! نباید دخالت کنید

من خیانت یه آدم نزدیک رو فهمیدم و بااینکه اون تهمت خیانت و هرزگی بمن زده بود😏 ولی من بااینکه میتونستم بگم همه جا و آبروشو ببرم نگفتم چون از خدا ترسیدم

🩵