یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط دراز بکش دیگه اصلا تکون نخور تا کمردردت برطرف بشهو بچه به حالت اولیه برگرده. من تو بارداریام دست به جارو نمیزدم میگفتم خطرناکه کار سنگینه شماهم مواظب خودت باش برا بچه هم اتفاقی نیفته خودت فردا از کمردرد بیچاره میشی
۵ ماهگی منم چیز سنگین بلند کردم کمرم درد گرفت فورا دراز کشیدم فردا صبح یک ساعت بعد بیدار شدن دفع آبم شروع شد و کیسه آب سوراخ شده بود دکتر دو هفته استراحت داد حتی غذا رو دراز کشیده میدادن بهم خدا روشکر ترمیم شد دو سه روزی فقط دراز بکش اصلا نشین و بلند نشو
اشکال نداره ازین به بعد خیلی مواظب باش. تو الان فقط یک وظیفه داری محافظت از بچه و حفظ سلامتی خودت. دنبال تمیزکاری و اینا نباش بعدش تمیز میکنی فوقش خیلی برات مهم بود زنگ بزن یکی بیاد تمیز کنه
من هفت ماهم الان دراز کشیدم خیلی میترسمتو کمر درد هم داشتی؟
خیلی کم وقتی بلند کردم ی صدا رو تو دلم حس کردم سریع دراز کشیدم فردا صبح سر حال بیدار شدم صبحونه خوردم همسرم که رفت سر کار احساس خیسی کردم آب زلال بدون رنگ و بو اینو نگفتم بترسی گفتم مراقب باشی