2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیست  جنه.  داره راه میره

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

سوره بقره رو بصورت مداوم در منزل پخش کنید،

راه های دیگه هم هست،اما اون راحت‌ترین راه است 

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

دلیلش چیه؟ باید چکار کرد؟

همسرم میگه به خاطر انقباض و انبساطه 

وسایل صدا میدن 

ولی خیلی زیاده خداییش 

ماهنوز بخاری هم روشن نکردیم بگم گرم و سرد میشه خونه 

نمیدونم چیه 

خیلی میخوام مثبت فکر کنم 

وااای دقیقا😂مثلا تو اتاق نشستم یهو تق تق صدا میاد از پذیرایی یا یهو ظرف از رو ابچکون میوفته😑😂یا از پنجره و دیوار صدا میاد کاغذ میوفته زمین😂 اصلا یه وضعیه

مامانم میکهاز بس این فیلم ترسناکارو دیدی روانی شدی ولب من با جن های خونمون کنار اومدم داریم باهم زندگی میکنیم اوناهم حوصلشون سر میره یه صدایی میکنن😂

مرسی که راهنمایی کردید. چشم امتحان می کنم

قطعا جواب میگیرید انشالله،

نتیجشو لطفاً اگر صلاح دونستید،بگید

ممنون

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

همسرم میگه به خاطر انقباض و انبساطه وسایل صدا میدن ولی خیلی زیاده خداییش ماهنوز بخاری هم روشن نکردیم ...

منم همش میزنم به بی خیالی ولی بعضی وقتا صدای ظرف میاد. دیگه کلافه شدیم

همسرم میگه به خاطر انقباض و انبساطه وسایل صدا میدن ولی خیلی زیاده خداییش ماهنوز بخاری هم روشن نکردیم ...

دقیقا شوهر منم مبگخ از یخچال و ایناست هی سرد و گرم میشه ولی اخه انقدر؟ 😂اخه یخچال به ظرفای رو ابچکون چیکار داره از دیشب رو رو ابچکونه یهو ظهری میوفته ژمین😂