2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناوه خیلی پول میخواد بری خرید کنی مامانم هروقت میره یه تومن خرج میکنه وقتی میاد میگه من چی خریدم اصلا اونا بیشتر به خاطر ماهی ومیگو میرن وقتی میخرن تا چندوقت دارن آخه اینجا ماهیا همش پرورشی هست وگرونه

گناوه خونه مامانم ایناس 😄 واسه خرید اسفند ماه خیلی چیزای خوبی دستفروش ها بساط میکنن،،،وسایل برقی هم قیمت نسبت ب جاهای دیگ مناسبتره،،،مواد خوراکی خارجی هم ک فراوونه

الهی به همه ی عظمتت قسم اونایی که آرزوی یه نی نی کوچلو دارن به آرزشون برسون امین

من چتد سال پیش رفتم وسایل برقی و لباس و مواد غذایی گرفتم همشونم به شدت راضی بودم

برای لباس از پاساژها گرفتم گرونتر بود ولی جنسشون عالیی

یه ساندویچ سازم گرفتم که قیمتش 100 تومن فرقش با شهر خودمون بود که واقعا عالی بود

دست دومی هاشا دیدی عجب یخچال فریزر هایی دارن ولی ما میترسیم خرید کنیم

اره ماهم خودمون نخریدیم تاحالا .انابقیه خریدن

برایدخرید لوازم برقی بدون گارانتی هندیجان بهتره

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇