سلام
تجربه ی خرید خودم از گناوه
خواهشا کسی جبهه نگیره
پارسال تابستون تصمیم به سفر به گناوه گرفتیم گفتیم الان خلوته و راحتتر میشه خرید کرد اولا راه بسیار طولانیش خیلی اذیتمون کرد رسیدیم اونجا بوی فاضلاب شهرش خیلی رو اعصاب بود ظاهرا میگفتن ارتفاع اب از سطح شهر بیشتره . فاضلابش خارج نمی شه بوش افتضاح بود
از اینا بگذریم رفتیم سراغ خرید لوازم جهیزیه م متاسفانه مغازه داراش محل نمی زاشتن و هیچ توضیحی نمی دادن انگار بابد نازشون رو می کشیدی تا توضیحی بهت بدن رفتیم مغازه ی یه شخص که همون دور فلکه ناخداحمزه بود ظاهرا اون روز دلار ۴۰۰ تومن گرون شده بود بابام اونجا چند سوال از مغازه داره پرسید با کمال وقاحت ما رو بیرون کردن و گفتن فروش نداریم اصلا افتضاح بود بابام قسم خورد که از اونجا دیگه خرید نکنه دوباره اومدیم تهران تو اینترنت خواستم خرید اینترنتی بکنم از گناوه با یه سایتی به اسم ممتازکالا اشنا شدم روششون یه جوری بود که تضمینی بود و درب منزل تصفیه می کردیم خلاصه دل و زدم به دریا و یخچالمو سفارش دادم بعد ۳ روز اوردن خونه برخورد راننده و کادرشون خوب بود و مابقی وسایل دیگه هم رو از اونجا گرفتم از خریدمم خیلی راضی هستم اما به ریش جدم بخندم که دوباره بیام گناوه
توصیه می کنم اگه قصد خرید از گناوه رو داشتید از سایت های اینترنتی بگیرید
https://momtazkala.com/blog/genaveh/