2777
2789

از بچگی آرزو داشتم خودمون ماشین داشتیم پدرم رانندگی میکرد و خانوادگی میرفتیم گردش و مسافرت. ولی بابام هیچوقت ماشین نخرید غیر از بیست سال قبل که یه پراید خرید و نه خودش پشتش نشست و نه گذاشت من رانندگی کنم بعدشم فروختش. الانم بابام پیر شده منم رانندگی یادم رفته. همیشه برای سفر باید میرفتیم ترمینال با مصیبت میرفتیم شمال (فامیلهامون شمالن). و حسودیم میشد که همه فامیلهام وقتی میان تهران با ماشین خودشون میان.

آرزوم بود حالا که پدرم اینقدر تنبل و بی خاصیته، وقتی شوهر کنم بتونم سوار ماشین اون بشم و با هم بریم اینور اونور. من بشینم صندلی جلو کنار شوهرم. ولی ازدواج هم نکردم. با کسی هم دوست بودم که فقط یک بار با هم رفتیم بیرون اونم منو جایی نبرد و الانم کات کردیم.

سفر رفتن و گردش رفتن همراه همسر در حالیکه اون پشت فرمونه، چرا باید برای من یه آرزوی دست نیافتنی باشه در حالیکه برای بقیه عادیه!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ایشالله که یه شوهرِ خوبو مهربون و پولدار قسمتت بشه... 

نمیدونم چرا یادِ دوستم افتادم که میگفت آرزومه دست بابامو بگیرم تو خیابون باهم قدم بزنیم 

وقتیکه خیلی کوچولو بود باباش فوت کرد،همیشه حسرت داره همیشه.... 

کاش یاد بگیریم از داشته هامون لذت ببریم چیزی که ما داریم خیلیا ندارن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

عزیزم نمیشه خودت کار کنی پس انداز کنی یه ماشین ارزون بخری اگه شده رنو و به آرزوت برسی؟؟؟ قطعا میشه

من شاغلم عزیزم ولی پولم نمی رسه ماشین بخرم. یعنی اگه ماشین بخرم، حتی ارزون‌ترین ماشین، کل پولم تموم میشه!!!

عزیزم ایشالله که یه شوهرِ خوبو مهربون و پولدار قسمتت بشه... نمیدونم چرا یادِ دوستم افتادم که میگفت آ ...

خدا رحمت کنه. من کلا در مورد مرد تو زندگیم حسرت زیاد دارم عزیزم. چون هیچ محبتی از پدرم ندیدم و ازدواج هم نکردم بلکه محبت شوهر ببینم. نقش پدر تو زندگی یه دختر خیلی مهمه. حالا ماشین نداشتن فقط یه برش از حسرت‌ها بود. 

منم پدرم ماشین نداشتشوهرمم ندارهده ساله ازدواج کردمهمه خواهر برادرام ماشین دارنولی برام مهم نیستهرکس ...

ایشالا خوشبخت و در آرامش باشی عزیزم. خدا در مورد مرد برای من هیچ روزی‌ای قرار نداده انگار. هیچ مردی بهم محبت نکرد حتی پدرم.

ایشالا خوشبخت و در آرامش باشی عزیزم. خدا در مورد مرد برای من هیچ روزی‌ای قرار نداده انگار. هیچ مردی ...

بیشتر دخترای سرزمینم از این بابت اذیت شدن

چون مردهامون روش برخورد با خانوم هارو یاد ندارن

مخصوصا پدرها و مردهای قدیم

عزیزم ایشالله که یه شوهرِ خوبو مهربون و پولدار قسمتت بشه... نمیدونم چرا یادِ دوستم افتادم که میگفت آ ...

منم مثل اسی هستم کسی که پدر داره و محبت نمبینه ازش اونم زجرش کمتر از کسی که پدر نداره نیس 

منم اسی از بس بابام مسافرت نبردمون یعنی اصلا نمیبردمون جایی چه برسه مسافرت الان دو سه ماهی یه بار می ...

منم الان خودم تنبل شدم و هیچ علاقه‌ای به سفر ندارم. بچگیم اونهمه ذوق و شوق داشتم و الان هیچی. البته راستش همسفر هم ندارم. پول سفر هم زیاد میشه. اگه بخوای یه جای خوب و تمیز بگیری، کل حقوق یک ماه می‌ره. 

منم اسی از بس بابام مسافرت نبردمون یعنی اصلا نمیبردمون جایی چه برسه مسافرت الان دو سه ماهی یه بار می ...

من که بابام حتی ما رو به رستوران، سینما یا پارک هم نمی‌برد. یعنی هیچ‌جا واقعا. کل روز تعطیل تو خونه یا داشت اخبار می‌دید یا روزنامه می‌خوند. اگه سالی دو سه بار هم شمال می‌رفتیم به خاطر این بود که فک و فامیلمون اونجا بودن و گرنه همونجا هم نمی‌بردمون.