2777
2789
عنوان

یازده نوامبر روز جهانی مجردها

62 بازدید | 9 پست

هر سال ۱۱/۱۱ به عنوان روز جهانی مجردها جشن گرفته میشه، روزی که اصالتاً در دانشگاه‌های چین دهه ۹۰ به‌وجود اومد. ترکیب چهار عدد ۱ توی تاریخ نماد فردیت و استقلاله؛ یادآور این که هر فرد به تنهایی کامله.

این روز در ابتدا واکنشی به روز ولنتاین بود، اما خیلی زود به بزرگ‌ترین رویداد خرید آنلاین در چین تبدیل شد. با تخفیف‌های ویژه‌ای که توسط غول‌هایی مثل علی‌بابا ارائه میشه، مردم خریدهای زیادی انجام میدن.

حالا این جشن از مرزهای چین گذشته و به نمادی برای خودپذیری، استقلال و شادی در تنها بودن تبدیل شده. 🌈 ۱۱/۱۱ تنها تاریخیه که یادمون میاره دو نفر نبودن هم می‌تونه دو برابر شادی داشته باشه! پس شاید امروز بهترین زمان باشه که چیزی به خودمون هدیه بدیم؛ یه چیزی که همیشه خواستیم: آرامش. 

💃🕺💃💃💃💃🕺🕺🕺👯👯👯

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.