2777
2789
عنوان

وقتی فرهنگ آپارتمان نشینی ندارین

250 بازدید | 10 پست

آقا نیایین تو آپارتمان 

واقعا وقتی اینقدر بی شعورید ،نیایید ‌....

یه بی فرهنگ بی شعور ،که واقعا نمیدونم چه جوری تو این محله خونه خریده با بی شعور بازیاش گند زده به زندگیم ...

تا چند روز دیگه سر لج و لجبازیاش ،اخطار گرفتیم قطع میشه همه چی ...

هزار بار گفتم موتور خونه تون مشخصه خرابه و نرمال نیست ،چون از همه ی این ساختمون کوچیکتر بودم هیچکی بهم گوش نکرد ،سوخت 😂یعنی من نبودم اینا نمیفهمیدن و معلوم نبود بعدش چی میشد ...

الان هوا سرده ،دلم میخواد برم حموم ولی اب گرم ندارم ،گازمم کار نمیکنه ...چیز دیگه ایم ندارم آب گرم بکنم ...

واقعا حالم از این آدما به هم میخوره ‌‌‌...

اوه متاسفم

༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒˙کاربری حذف شده---لعنت خدا به من اگه یه بار دیگه چه آفلاین و چه آنلاین بیام به این سایت پر از انرژی منفی____ما اولین نسل فضای مجازی هستیم،که دنیای دیگری را در جهانی متفاوت خلق کردیم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فهمیدم عقل و فکر کردن و شعور به سنم نیست 😂

واقعا نیست ...

کلی سرچ کردم تا فهمیدم چه خبره ،اونم منی که از هیچ چیز فنی سر در نمیارم فهمیدم مشکل این خونه رو ...

وایییی حق

بعد مدیر ساختمون ما یعنی یه شلغم ازش باخاصیت تره

رسما فقط شارژ میگیره کاری نمیکنه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

وایییی حقبعد مدیر ساختمون ما یعنی یه شلغم ازش باخاصیت ترهرسما فقط شارژ میگیره کاری نمیکنه

مدیر ساختمون انصراف داده ،چون یکی پولشو نمیریزه ،یکی توهین میکنه !حقم داره ...من واقعا موندم 😂دیوونه ام کردن 

مدیر ساختمون انصراف داده ،چون یکی پولشو نمیریزه ،یکی توهین میکنه !حقم داره ...من واقعا موندم 😂دیوون ...

خوبه اون باز یه حرکت زده این کاری نمیکنه😂😂😂

میفهمم یعنی من دیوونه میشدم خیلی وقتا از دستشونن

بعد یه سری دیگه از همسایه هامون مثلا ساعت ۳ بعدازظهر ۴ اینا شروع میکردن آهنگ گذاشتن با صدای بلندد

دیختیریم میخواد تیمرین ریقص کنه🦖

خب ساعتای دیگه روز مردییییی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

گل گفتیمن از دست همسایه بالایی روانی شدم ده روز دیگه اساس کشی دارم تو این هوا و فصل مدرسه فقط گفتم ب ...

ای بابا ،اولشم خوب بوده ...واقعا خوب بود ،منتهی همه فهمیدن این کاسبی میکرده و پول اضافه میگرفته 😂الان پولش در نمیاد اینجوری کرده ،حیف نر که رو این آدما باید گذاشت ...