2777
2789

تاپیک پر بازدید خیلی ذهن منو ریخت به هم چون کم ندیدم از این بی توجهی ها که باعث دلخوری های عمیق شده مگ میشه شما ۳۰ میلیون بگیری کار راه بندازی بعد ۶ سال به روی خودت نیاری از حروم هم اون طرف تره 

واقعا ناراحت شدم چون قبلا مورد مشابه پیش اومده بود و حسابی درگیر شدیم 

بعضی ها راحتن ولی باعث ناراحتی بقیه میشن 

حجی اون نزول میشه خب قرض نده چاقو ک بیخ گلوت نذاشته یا بگو من 6 ماهه 1 ساله پولم و میخوام 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینکه قرض نیست ربائه ، 

ربا حرامه ❤️

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بابام قبلا ب ینفر پول قرض داد طرف همینجوری بی دلیل میگفت دیگه پولو نمیدم ، هرچقدر بابام میگفت آخه مرد حسابی من بهت لطف کردم ، میگفت نه نمیدم ، تا اینکه دیگه فامیلای طرف بزور مجبورش کردن پول بابامو پس بده😂

کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !

پدر شوهرم ۱۰سال قبل موقع خونه ساختن طلاهای خاهراشوفروخته الان هنوزم که هنوزم نداده یعنی نمیخاد بده اونام میخان طلاهاشونو میگن نه الان گرونه اون زنون برا طلای تذ۶۰۰بود نهایتا میتونم ی تومن بدم باورت میش!اون خاهرشم قبلا طلاق گرفته بوده اون طلاعارو جای مهربش برداشته بود

مممممم

نمی‌دونم کی چی گفته 

ولی کی شش سال پول میده قرض یکی 

قرض نهایت یک ماه 

این مبلغ کی داره که بده قرض نهایت یکی رو بزنه بگه دو سه تومن پنج تومن بده یک هفته ده روز که نزول گرفتن ازش اصلا درست نیست 

من حساب کردم باید 600 میلیون بهشون بده

6 سال پیش طلا گرمی 220 هزارتومن بود

با طلای الان حساب کنی میشه 600 میلیون تومن

من بشخصه بخوام به کسی قرض بدم سکه طلا قرض میدم خواست قبول کنه یا نه

چطور اون فکر سود و ضررش هست، من نباشم!؟ 

ادم ادم باشه قرضوسریکی دوماه پس میده اونم اگه زیادباشه ادم ادم نباشه که نبایدبهش قرض داد

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم