تاپیک پر بازدید خیلی ذهن منو ریخت به هم چون کم ندیدم از این بی توجهی ها که باعث دلخوری های عمیق شده مگ میشه شما ۳۰ میلیون بگیری کار راه بندازی بعد ۶ سال به روی خودت نیاری از حروم هم اون طرف تره
واقعا ناراحت شدم چون قبلا مورد مشابه پیش اومده بود و حسابی درگیر شدیم
حجی اون نزول میشه خب قرض نده چاقو ک بیخ گلوت نذاشته یا بگو من 6 ماهه 1 ساله پولم و میخوام
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بابام قبلا ب ینفر پول قرض داد طرف همینجوری بی دلیل میگفت دیگه پولو نمیدم ، هرچقدر بابام میگفت آخه مرد حسابی من بهت لطف کردم ، میگفت نه نمیدم ، تا اینکه دیگه فامیلای طرف بزور مجبورش کردن پول بابامو پس بده😂
کاربری دست چند نفره : یه کنکوری ، یه دیوونه و ینفر که دنیا به هیچ جاش نیست !
پدر شوهرم ۱۰سال قبل موقع خونه ساختن طلاهای خاهراشوفروخته الان هنوزم که هنوزم نداده یعنی نمیخاد بده اونام میخان طلاهاشونو میگن نه الان گرونه اون زنون برا طلای تذ۶۰۰بود نهایتا میتونم ی تومن بدم باورت میش!اون خاهرشم قبلا طلاق گرفته بوده اون طلاعارو جای مهربش برداشته بود