2777
2789
عنوان

میدونین علتش چیه

46 بازدید | 13 پست

حدود یه ماهه سردرد های شدیدو مداوم دارم

کل سرم درد میکنه اما سمت چپ شدتش بیشتر مثلا کل سرم در میکنه اما وقتی عطسه بزنم سمت چپ سرم بیشتر درد میگیره

هر مسکنی هم میخورم سردردم خوب نمیشه

فشارمم پایین با بالا نیست هیچ الکل و مواد مخدری هم مصرف نمی کنم نمی دونم دلیلش چیه

شما علتشو میدونین؟

به نظرتون لازمه دکتر برم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان باشه مرسی عزیزم

خواهش میکنم عزیزم .ایشالا میگرن نیست . 

قهوه زیاد میخوری؟

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
❤️✨️نه اصلا قهوه نمیخورم حتی چاییم نمیخورم

چی بگم والا من قهوه که میخورم سردرد میشم 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
چی بگم والا من قهوه که میخورم سردرد میشم

نمی دونم علتش چیه مامانم بهم گفت چشم پزشکی برم شاید بخاطر این باشه سه چهار ماهیه عینک نمیزنم گفت بپرس ببین ربطی داره حالا ببینم چی میشه عصر میرم دکتر

نمی دونم علتش چیه مامانم بهم گفت چشم پزشکی برم شاید بخاطر این باشه سه چهار ماهیه عینک نمیزنم گفت بپر ...

اهان پس شماره چشمت تغییر کرده