2777
2789

۱۵ سالگی عقد کردم 

الان ۱۹ سالمه و ده ماهه عروسی کردیم ، دوران عقد خیلی سختی کشیدیم تا خونه ساختیم و طلا خریدیم ، الان دلم ماشین سواری میخواد حتی یه پراید که بتونم خودم رانندگی کنم و هرکاری می‌کنیم نمی‌تونیم جور کنیم و از موضوع خیلی ناراحتم 

شوهرم شغل درست حسابی نداره کارگره و راننده نیسان ، ولی آدم خیلی خوب خوش اخلاق دست و دلباز و در کل مرد خوبیه 

از شغلش ناراضی هستم درامد هم کمه و اینکه خیلی ولخرجی میکنه هفته یبار بابد کباب بخوره اونم یک میلیون میره 

میگم پس انداز کنیم میگه نه میگم طلا بخریم میگه نه مامان باباش میگن طلاق میگیره میره نخر 

و با خانواده شوهر در ارتباط نیستم 

و الان همه چیز خوبه فقط یه ماشین دلمون میخواد که اونم موندیم توش 

ناشکری نمیکنم ولی بعضی چیزا هارو دلم نمی‌خواد 

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله جور شه 

نذر کن به بخش نذرم انجام بده

سوره و دعای رزقو روزی

ببخشید زندگیتو انقدر کامل نگو به همه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

عزیزم تنت سالم قدر چیزایی که داری الان بهتر میدونی تا اونی که براش زحمتی نکشیده الان درآمدا جوری شده که فقط میتونی بخوری فکر جمع کردن از سرت بیرون کن ماشین هم الان پراید مدل ۸۸با ۱۵۰راحت میتونید  بخرید کم کم پول جمع کن چاره نیس

خدا بهتون میده

دل بذار رو دل همسرت

تشویقش کن که شغل بهتری پیدا کنه

یا توی اسنپ عضو بشه

خودت هم کمکش کن و ذره ذره جمع کن

خودم از دیروز میلی گلد رو نصب کردم و توی قدم اول 200 خرید زدم

ذره ذره جمع گردد عزیزم

ببخش شاید از حرفم ناراحت بشب 15 سالگی همسر راننده نیسان شئی و الان تو 19 سالگی در حسرت پرایدی نمب دونم تو چه خانواده ایی بزرگ شدی که مجبور شدی تو سن کم همچین ازدواجی بکنی ولی الان شما بابد در بهترین دانشگاه درس می خوندی و برای سالهای آینده زندگیت تلاش می کردی لطفا" هرکسی هم مخالف نظر منه زیپلای نکنه چون نه می خونم و نه جواب می دم :نه به کودک همسری