2777
2789
عنوان

پیشگیری😭

764 بازدید | 26 پست

خانوما یه سوال

من تازه ازدواج کردم وحالا حالاها بچه نمیخام،بنظرتون اگه همش قرص مصرف کنم احتمال داره بعدا که بخوام بچه دار بشم به مشکل بخورم؟! مردم از استرس همش نگرانم نکنه باردار باشم😭😭😭

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

نه بابا.تا ولش میکنی باردار میشی.البته اگه خدایی نکرده مشکلای دیگه از طرف خودتون و همسرتون نباشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرکس يه جوره.یکی ميگه بده یکی ميگه خوبه.

من که يه دونه ام نخوردم ولی الان يه ساله باردار نمیشم.بنظرم ربطی نداشته باشه.ولی شما احتیاط کن.یه راه خوب هست که ن به شما ن به همسرتون آسیب نمیزنه.ولی متاسفانه نميتونم اینجا بیان کنم

بهتره با یک دکتر زنان مشورت کنی قبل تصمیم آزمایش انجام بده  هم خودت هم همسرت خیالت راحت بشه آگه مشکلی دارید جلوگیری نکنی آگه نه هم دکتر بهترین روش جلوگیری که بهت می‌سازدبگه در هر صورت چون روش های جلوگیری متفاوت است و به هر بدنی ممکنه نسازد بهتره مشورت کنی 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

من قبل عروسی دکتر رفتم گفت به هیچ عنوان قبل از بچه دار شدن قرص مصرف نکن گفت بعد از بچه اول میتونی مصرف کنی

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
نه بابا.تا ولش میکنی باردار میشی.البته اگه خدایی نکرده مشکلای دیگه از طرف خودتون و همسرتون نباشه

شیش ماه یبار تموم آزمایشها وسونگرافی رو انجام میدم.خداروشکر مشکلی ندارم.پس باخیال راحت بخورم؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

قرص ها متفاوت هستن بهتره به دکتر بگی با توجه به شرایط ات بهت قرص بده قرص را هم نباید همیشه بخوری مثلا باید شش ماه بخوری سه ماه نه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
شیش ماه یبار تموم آزمایشها وسونگرافی رو انجام میدم.خداروشکر مشکلی ندارم.پس باخیال راحت بخورم؟

بخور بابا.طوری نمیشه ک

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

عزیزم قرص عوارضش اینه ک تقریبا هشت ماه باید قطع بشه تا امادگی بارداری رو دوباره پیدا کنی اما باعث نازایی نمیشه....

من اول ازدواجم تقریبا سه ماه استفاده کردم حس کردم دارم چاق میشم حالا مطمئن نیستم از این باشه ولی من خیلی لاغر بود دقیقا تو این سه ماه وزن اضافه کردم.....

بعد از اون حدود چهار ساله ک طبیعی پیشگیری میکنم از هبچ چیزی استفاده نمیکنم حواس خودم جمع حسابی😁😁

قرص خیلی عوارض داره برای بدنت..اگ حالا حالا ها قصد نداری برو دکتر زنان تا یک روش مطمعن‌بهت معرفی کنه

دکتر گفت که تاقبل از بارداری اول.تنها راهش قرص وطبیعی ومحافظه

عزیزم هرکس يه جوره.یکی ميگه بده یکی ميگه خوبه. من که يه دونه ام نخوردم ولی الان يه ساله باردار نمیش ...

چرا؟ میخای درخواست دوستی بدم توخصوصی بهم بگی؟

قرص خارجی بخور چرا کاندوم مصرف نمیکنین من دوسال با کاندوم بودم هییچ مشکلی نداشتیم تا استفاده نکردیم ...

کاندوم تو کیفیت رابطه تاثیر نمیداره؟

خانمای اینجا واقعا اینجورین یا دارن ادا درمیارن؟