2777
2789

نفرینش هم بکنید ؟ یعنی از ته دل بخواهید اون بلایی که سر شما آورده یا گوشت و پوست و خونش حس کنه ؟

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفرین اولین بار فقط برای اون زن متاهلی کردم که اومد تو زندگیم دعا کردم داغ بچه شو ببینه 

ولی بذاز بهت بگم نفرین اصلا چیز خوبی نیست با اینکه حق با من بود ولی انقد انرژی منفی داشت که بعدش کلی اتفاقای بد بزام افتاد و پشیمون شدم گفتم فقط باید واگذار میکزدم به خدا

حَسبی الله💫🍃
اره شوهرم بهم خیانت کرد، گاهی دوسش دارم ولی یهو به خودم میام میبینم دازم تو دلم به خودش و ننش و هفت ...

دیدی چقد سخته ؟ حالا نه خیالت کلا هر جوری که قلبت بشکنه 

بعد بازم دوسش داشته باشی 

اره بعد اون اتفتق براشون نیوفتاد اما خیلی بدتراز اون شد و زنگ میزدن بهم گریه میگردن که ببخش نفرین توعه اینا مارو گرفته🫠

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت
نفرین اولین بار فقط برای اون زن متاهلی کردم که اومد تو زندگیم دعا کردم داغ بچه شو ببینه ولی بذاز بهت ...

من همیشه میگم همون کاری که باهام کردن آخه خیلی دلمو شکستن و ... ولی مثلا نفرین نکردم داغ ببینه و اینا 

خب چیشد اون خانوم ؟

مطمینی به خاطر نفرین هات بود اتفاقات ؟

دیدی چقد سخته ؟ حالا نه خیالت کلا هر جوری که قلبت بشکنه بعد بازم دوسش داشته باشی

از خودم متنفر میشم وقتی که باهاش خوبم

حالا اونطوری عاشقشم نیستم ولی بعضی وقتا دوسش دارم 

اما قلبم تیکه تیکه شده...

حَسبی الله💫🍃
اره بعد اون اتفتق براشون نیوفتاد اما خیلی بدتراز اون شد و زنگ میزدن بهم گریه میگردن که ببخش نفرین تو ...

خوبه حالا فهمیدن یک سری اصلا نمی‌فهمن چه مدت بعدش ؟

از خودم متنفر میشم وقتی که باهاش خوبمحالا اونطوری عاشقشم نیستم ولی بعضی وقتا دوسش دارم اما قلبم تیکه ...

دیگه چاره چیه عزیزم زیر یک سقفی نمیشه که همش جنگ و جدال و قهر آدم مجبوره 

من همیشه میگم همون کاری که باهام کردن آخه خیلی دلمو شکستن و ... ولی مثلا نفرین نکردم داغ ببینه و این ...

واگذار کن به خدا، بگو خودت جوابشونو بده ، اینطوری بهتره قلبت سیاه نمیشه

من نمیدونم بخاطر اون بود یا نه ولی واقعا انذژی منفیشو حس کردم و بعدها هم از چند نفر آدم وارد شنیدم که نفرین انرژی منفی سنگینی داره.

هیچی اون شوهرش بدوون کوچیترین عذرخواهی حتی بخشیدش و الان دوباره حامله ست😐 معذرت میخوام یه مادر خ..را.ب دیگه داره به دنیا اضافه میکنه

حَسبی الله💫🍃