2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم دوتا توی شهرهای دیگه بودن نه پس لرزه

آره واقعا ایران کشور زلزله خیزیه هم مردم باید اینو بفهمن و درک کنن و سریع شایعه درست نکنن هم مسئولین باید بفهمن و درک کنن و به فکر استحکامه ساختمانها و سازه ها باشن

خداروشکر عزیزانت کنارت سلامت هستن

یه سوال دارم،،شما در چه ضعیتی بودید که نجات پیدا کردبد،،بقیه چرا فوت کردن،،،همیشه برام سوال بود اونا که نجات پیدا میکنن چه شرایطی بودن

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
راستی یه سوال تو یه فیلمی که از مناطق زلزله زده تو تل گرام بود اعتراض داشتن که چرا کشته های ما رو ک ...

اره منم یه فیلم دیدم اقایی از کرمانشاه میگفت بیشتر سه هزار نفر مردن 

زندگی قصه مرد یخ فروشی است، که از او پرسیدند :فروختی؟  گفت :نخریدند تمام شد!!!! 

البته قضیه هارپ رو هم نمیشه کامل رد کرد

مخصوصا با این اوضاع خشکسالی و این زلزله های شدید 

اگه توجه کنید موضوع خشکسالی اصلا تو کشورای اطراف ایران وجود نداره

دریاچه های مشابه ارومیه تو کشورای اطراف با شرایط آب و هوایی یکسان وجود دارن که هیچ کدام خشک نشدن

شاید هم واقعا دشمن داره بی دردسر رو نابودی کشور و ملت کار میکنه!!!!

اگه دوست 

واقعا خدا رو شکر که سالمین و کنار هم مشکلات مالی هم خدا کمک کنه درست میشه عزیزم 

واقعا مردم خیلی مهربونن  انشالله که کمک های نقدی و غیر نقدی مردم بهتون برسه 

اطلاع نداری روستا ها وضعیت کمک رسانی بهشون چه شکلی هست و رسیدگی چطوره 

آوار برداری تموم شده برا روستاها؟

خدا رو شكر عزيزم كه سالم هستين انشالله بهترشو بدست بياريد

عزيزم ميشه يكم از وضعيت اونجا برامون بگي مسكن خودتون بايد بسازيد ؟ يا اينكه واسه ساختنش بهتون كمك ميشه ؟ چند نفر از دنيا رفتن ؟