2777
2789

بفهمن بیمه ای ک باهاش رفتم مال خودم نیس چکار کنم ؟ 

عکس العملم چی باشه 

بگم ن خودمم 😂 خو عکس میاد بالا ولی خب میتونم بگم ببینید این عکس دندون و حتی سرشماری بیمه میاد رو گوشیم پس خودمم .

یا اینکه محترمانه بگم بیمه خواهرم چون بیمه ندارم استفاده کردم ک دراون صورت ممکنه بگه مسئولیت داره و قبول نمیکنم خب اونموقع اگ کار انجام داده باشه مجبورم آزاد حساب کنم !!!

هوووف 

نمیدونم چکار کنم استرس دارم از صبح این بار ۴ تاپیک میزنم 

صبحی رفتم ویزیت فقط شماره ملی خواهرمو دادم و رفتم داخل 

واسم نوبت گذاشت 

مطمئنا برای اینکه پزشک قیمت دقیق دندان رو بگه رو سیستم بیشتر تمرکز میکنه یا ممکنه خودش ببینه یا ب  منشی میگ هزینه رو بزنه ؟!

بخدا ک موندم

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو اصلن بروز نده فکر نمیکنم گیر بدنچون پسر داییم همیشه از بیمه داداشم البته برا بیمارستان تامین است ...

اخه بیمارستان ک اره شلوغه کسی نمی‌فهمه 

این مطب ه

اخه بیمارستان ک اره شلوغه کسی نمی‌فهمه این مطب ه

چرا نمیری جایی ک انلاین بیمتو تقبل کنه!؟برا عگس اگه تابلو بازی در نیاری مشخص نمیکنه!!!یکی از فامیلامون با بیمه دختر عموم رف ازاد دندونشو درست کرد بعد ۱۹ میلیون بیمه بعداز دیدن فاگتور بش پس دادن 

چرا نمیری جایی ک انلاین بیمتو تقبل کنه!؟برا عگس اگه تابلو بازی در نیاری مشخص نمیکنه!!!یکی از فامیلام ...

عکس تیس ک ترمیم دندون ه

باید قبلش عکس بگیری منم ترمیم دندون داشتم عکس قبل از کار و بعداز کار ازم گرفتن کلا شد ۶ تومن ک فرانش ...

گرفتم قبلا