دوساله عقدیم با نامزدی و اشنایی کلا سه ساله باهمیم عروسی نکردیم هنوز اوایل خوب بود ب این شدت نبود اما ب مرور بدتر شد فوشاش بدتر شد تهمت هاش ناموسی شد بیرونم میکزد ازخونه مامانش.دیگ جلو مامان بابامم بددهنی میکزد ب من دوبار تلفنی با بابام و مامانم دعوا کزد و کلی فوش ناموسی بهشون داد دوبار توی خونه مامانش روم چاقو کشید و تهمت و فوش هم ک عادی شده بود براش.منم ذبون دراز هستم یکم اما اصلا تعادل نداشت ی بار دو نصف شب تو خیابون ولم کرد و رفت بعد یک ربع برگشت سوارم کرد.باهر دعوا و بحث منو ولمیکرد دو هفته بیخبر میشدم ازش ن خرجی میداد ن خبری میشد ازش.ولی مامانش جایی میرفت صد بار زنگ میزد ببینه رسیده یا ن اونوقت منی ک زنش بودم رها میکزد راحت خلاصه ک سه سال اینجوری گذشت دوماهه پیش بخاطر اذیت هایی ک مامانش میکرد از روی عمد و منم خسته شده بودم و شوهرمم جلوی مامانش بیشتر طرف مامانش بود طرف منم بود اما بیشتر پشتی اونو میکرد خسته شدم و گفتم دیگ خونتون نمیام بمونم کاراتو کن هروسی کنیم بریم خونه خودمون.خونه مشترکمونم بالا خونه مامانش بود چقد اونجا منو اذیت کرد گ بماند.من نرفتم دیگ خونشون و یشب ک بیرون بودیم دعوامون شد دیگ تهمتی نموند ک ب من نزنه پیادم کرد تو خیابون جلو خونمون گف ج ن د ه و رفت.خانوادمم نمیدونستن ک بیرونم میکنه و اینا دیگ اونشب گفتم دیگ نمیخامش و میخام جداشم.خانوادم رفتن وسایلمو جم کنن رواونام چاقو کشی کرد و شکایت و این داستانا.الا دوماهه ک جداییم و خبری ازش نیست.من همه نلاشمو میکردم ک راضی باشه توی همه زمینه ها اونم وقتی اروم بود خیلی مرد خوبی بود.اما اروم بودنش کوتاه بود همیشه.الانم دلم واسش تنگ شده شما جای من بودین طلاق میگرفتین؟یا میموندین؟ب نظرتون مقصر منم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.