2777
2789
عنوان

عروسی همسر سابقم بوده بیاین بگم ببینید حق دارم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 77 پست
به نظرم عموتو دعوت کردن تا بعدا بیاد برات تعریف کنه عروسیشون چ خبر بوده البته یه حدسه

حدس ؟ خب دقیقا همین بوده چ حدسی ؟؟؟؟ چرا تا من عروسشون بودن عمومو نمیشناختن الان نزدیک عروسیشون با عموم دوست شده عموی احمقم رفت😔الان مبگن اگ زن سابقش ادم خوبی بود فامیلاش نمیومدن عروسی زن جدید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حرص کار عموت رو میخوری؟؟؟

شاید از سر رفاقتش با پدرشوهر سابقت رفته عروسی

بدون غرضی

عزیزم زندگی گذشته ات تموم شده رفته اصلا نباید برات مهم باشه کی رفته عروسیش

به دلایل طلاقت فکر کن

دنبالم نیا اسیرم میشی  

کارشون خیلییی بد بودە

مخصوصا سمت ما کوردا کە ارتباط خانوادگی زیادە و اگە همچین مراسمی بری قشنگ معلومە کە خانوادتو بی ارزش کردی

خب زنگ زدی زن عموت چی گفت؟؟.

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

شما چه ربطی به عموت دارید؟ اگه این طور باشه کل ملت باید با همدیگه قطع رابطه کنن چون بالاخره یه همچین ...

شما برادر زادت ک چن سال متاهل بوده اومده خونه شما با هم بودید بعد طلاق بگیرن

میری عروسی‌ شوهرش ؟؟؟ 

خودتو جای من بزار اگ تو طلاق بگیری خانواده عموت برن جشن شوهر سابقت برقصن بدت نمیاد ؟؟؟ میدونی چقد حرف پشت این قضیع میاد  ؟؟؟؟؟ 

کاملا حق داری عزیزم عمو باید برادرزاده هاش رو مثل بچه های خودش ببینه نمیدونم چجوری میتونه به خودش اج ...

عمو هم عموهای قدیم 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

خیلی کار بدی کردنیه جور دهن کجی به خانواده شما به حساب میادزن دایی من هم اینجوری هستمثلاً عروسمون به ...

واسه شما فرق داره با اسی 

حقیقتا نباید ناراحت بشید چون شاید باهم اوکین و زنداییت راست گفته به اون که بدی نکرده خداروشکر طلاقم نگرفتن از زندایی هم نباید توقع داشته باشید !

برا استارتر هم جدا شده هم عموش هست یعنی همخون خودشه پس حق داره انتظار داشته باشه 

البته با احترام به نظرتون 😊

چرا هنوز بعد دو سال اینستاشو چک میکنی .....بهش فکر نکن

اینستای اونو چک نکردم ک 

خواننده و ارایشگر و تالار و ... تو شهر کوچیکیم فالوشون دارم هرشب مراسمارو میبینم 

عروسی اونام دیدم اصلااا مهم نبوو بخدا ارزوی خوشبختی کردم براشون دختره ازدواج دومشه گفتم خدا نکنه بارم نا امید بشه 

من ناراحتم عموم رفته بقیه چ فکری راجب ما میکنن😔میگن اگ خوب بود فامیل خودش نمیومد عروسی شوهرش

یکی از دوستان کامنتشو دیدید ؟ میگه خب شما چ ربطی ب عموتون داریدعجب ادم میمونه چی بگه

واااا ندیدم 

خب عمو که نزدیکترین ادمه به خونواده اس چرا ربط نداره 

تازه دوست خونوادگیم ربط داره 🤌🙄

حالا واسه خودش اتفاق بیوفته منفجر میشن از خشم 

بنطرم چنین عمویی دیگه ارزش معاشرت نداره 

کات کنید

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

شما برادر زادت ک چن سال متاهل بوده اومده خونه شما با هم بودید بعد طلاق بگیرنمیری عروسی‌ شوهرش ؟؟؟ خو ...

نمی‌دونم شما رو 

ولی من به شخصه بدم نمیاد 

چون هر کس اختیار زندگی خودش رو داره 

به برادر زادم ربطی نداره کجا میرم 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

شما برادر زادت ک چن سال متاهل بوده اومده خونه شما با هم بودید بعد طلاق بگیرنمیری عروسی‌ شوهرش ؟؟؟ خو ...

خانواده شوهرت ببخشید چه اسکولی هستن مشخصه کرم دارن اونام نباید دعوت میکردن حالا هر چی هم دوست صمیمی باشن

تو الان بیشتر از ازدواج مجدد شوهر سابقت ناراحتی زوم کردی روی رفتار عمو،خب رفته که رفته عمو اصلا کی هست که آدم بخواد ازش توقع داشته باشه شوهری که عمر و جوونیتو براش گزاشتی راحت رفته پی زندگیش، ببین گلم میدونم تلخه سخته ولی واقعیت زندگی همینه از کسی توقع نداشته باش که میزارن تو کاست به جهنم که کی کجا رفته تو از اون آدم جدا شدی دیگه نظر زن جدیدش که بگه زن سابق بد بود یا خوب بود یا ...نباید برات مهم باشه یه سفر دو سه روزه ترتیب بده برو بزار حال و هوات عوض بشه دیگه هم سر این موضوع خودتو سبک نکن 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸