2777
2789
عنوان

عروسی همسر سابقم بوده بیاین بگم ببینید حق دارم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2234 بازدید | 77 پست
زن عمو چکار هبید؟

خب زن ها بخوان همه کاری میتونن بکنن خودمون زنیم دیگه، بگه چ کاریه چرا باید بریم زشته البته اگه جنسش خراب نباشه ک معلوم هست، مردها از این چیزا سر در نمیارن چی خوبه چی بد تو این مراسم اینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمقه چ میدونم😔😔😔😔خیلی بده همین دو هفته پیش اومدن عیادت من عمل کرده بودم خیلی مهربون بود باهام ع ...

اره ک حق داری عزیزم، معلوم ک حق داری. عموت چه فکری کرده پسش خودش؟؟؟؟ ب پدرت بگو حتما بره علتش بپرسه بعدم کلا کات کنید باهاشون، واقعا بخاطر شکم فضولی حسادت ب فامیل خودشون رحم نمیکنن کلا زمونه بدی شده🥲

کارشون خیلییی بد بودەمخصوصا سمت ما کوردا کە ارتباط خانوادگی زیادە و اگە همچین مراسمی بری قشنگ معلومە ...

شما کورد کجایی ؟ 

من کورد سنندجم

خیلی ناراحتم ما با عموم میونمون صمیمی بود😔با رفتنش ب مراسمی ک هیچچچیه اون نمیشه

منو پدرمو هممونو بی ارزش کرد حتی خودش

الان عروس و خانوادشو همه میگن اگ دختره خوبی بود عموی خودش نمیومد عروسی شوهرش💔😔حقیقتا امروز سوختم 

واسه شما فرق داره با اسی حقیقتا نباید ناراحت بشید چون شاید باهم اوکین و زنداییت راست گفته به اون که ...

ببین عزیزم همین خودشیرینی های بیجای زن داییم و خبر رسانی هاش باعث شد عروس ما از خودش در بیاد

عروس مون چند بار پشت سر همین زن داییم حرف زده و میخواسته قطع رابطه کنه باهاشون

اما الان که با مارفت و آمد نداره چسبیده به زن داییم تا از طریق اون باخبر بشه از احوالات زندگی ما

مادر من خواهر شوهر خیلی خوبی بوده براش

وقتی یه عروس به مادر شوهر بی‌حرمتی کنه

اون خانم با رفت و آمد باعث میشه فکر کنه کارش درست بوده و دل زن داییم رو خنک کرده

در خوب بودن مادرم همین بس که خواهر زن داییم که ایشان هم زن دایی بزرگم هست سکته مغزی کرده بود و نصف بدنش فلج شد

مادر من با وجود شصت سال سن و جراحی قلب باز و جراحی نخاع که داشته ولی

هرروز می‌رفت خونه زن داییم و ازش پرستاری میکرد تا شش ماه

حتی لگن براش میذاشته

کدام خواهر شوهر اینجوری به زن داداش میرسه

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

همسرتو دوست داشتی ؟؟

هرگز هرگزز تازه نارحت شدم واسه زنش

زنه ازدواج دومشه بخدا گفتم انشاالله خوشبخت بشن طفلک دوباره نا امید نشه از ازدواج

دلم پاکه بخدا

من نارحتم چرا عموم ک هم خونمه ک بارها اومده خونه منوشوهر سابقم رفت امد داشتیم

ک هیچیییه اون پسر نمیشه دیگ

😔چرا رفته با زنو بچش رقصیدنو ... دلم خون شد حقیقتا پشت ادم تو این شرایطا خیلی خالیه

ب پدرم گفتم اگ پات رفت خونه برادرت دیگه پدر من نیستی

اره ک حق داری عزیزم، معلوم ک حق داری. عموت چه فکری کرده پسش خودش؟؟؟؟ ب پدرت بگو حتما بره علتش بپرسه ...

گفتم زن عمو میومدی خونه ما براتون گوشت کباب میکردیم مارو به یه رون مرغ فروختی قطش کردم😔

جفتشون ازدواج دومشونه .‌‌‌‌‌‌‌‌عروسی گرفتن دیگه داشت؟؟

ما کوردیم راستش اصلا برامون مطرح نیست 

حتی اگ طرف بچه داشته بلسه ازدواج چهارم باشه یا ...

اصلا اصلا فرقی برامون نداره طرف باکره باشه یا مطلقه یا... 

مبارکشون باشه بقران اصلا حسادت نکردم هیچ ارزوی خوشبختی کردم 

گفتم اونم ی زنه همسن خودمم هست جوونه شکست خورده الهی خوشبخت شه

کار عموم دلمو خون کرد😔

گفتم زن عمو میومدی خونه ما براتون گوشت کباب میکردیم مارو به یه رون مرغ فروختی قطش کردم😔

خوب کردی اشکال نداره عزیزم حالا پیش اومده فقط قطع رابطه کن باهاش و خودت ناراحت نکن ، ان شالله بخت دومت انقدر خوب عالی باشه این روز از یادت بره گلم دنیا پر از اینجور آدم ها فامیل ها برادر به برادرش رحم نمیکنه دنیای نامردیه، ولی صبور باش مطمانم خوشبخت میشی میای اینجا از بخت دومت با خوشحالی حرف میزنی😍