2777
2789
عنوان

عروسی همسر سابقم بوده بیاین بگم ببینید حق دارم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ب زنش زنگ زدم امروزگفتم زن عمو دخترت طلاق بگیره ناراحت نمیشی ما بریم عروسی دامادت ؟ چیزای دیگم ...

دورت بگردم دیگه بش فکر نکن 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

باورم نمیشه ی نفر انقد احمق باشه 

فک نکن فقط تو خانواده شما هستا من ی زن داداش دارم در شلختگی کثیفی دست همه رو از پشت بسته اما خدای اینجور فتنه گری هاست حالا بخوام کاراشو بگم ی کتاب میشه

تازه مذهبی هم هست از اینا ک ساق دست میپوشن ولی تو ی نگاه ادم میفهمه چقد بد ذاته عین عمو زنعموی تو

وای ببخش چه عموی گاوی؟ اون بگه هم زنش چرا قبول کرده باید جلو عموت میگرفت، چه جنس خرابه‌ی زن عموت خدا ...

احمقه چ میدونم😔😔😔😔خیلی بده همین دو هفته پیش اومدن عیادت من عمل کرده بودم خیلی مهربون بود باهام عموم اصلا نگفت عروسی دعوت شده 

الان شنیدم رفته دارم از غصه میمیرم

ب پدرم گفتم پات بره خونه برادرت دیگه من دخترت نیستم

حق دارم ن ؟ 

الان خانواده عروس میگن اگ زن سابق خوب بود فامیلاش نمیومدن عروسی تو😔😔😔

خودم ب زنش زنگ زدم امروزگفتم زن عمو دخترت طلاق بگیره ناراحت نمیشی ما بریم عروسی دامادت ؟ چیزای دیگم ...

کاش زنگ نمیزدی 

اما حق داری ناراحت باشی 

دیگه رفت و امد کم کنین و سر سنگین باشید 

تو عموت من خاله بیشعورم و پسر بدتر از خودش یه زمانی خیلی ناراحت میشدم الان میگم جونشونم که در رفت خلایق هر چه لایق

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

عزیزم میفهمم ناراحتی ولی خب عموت که نمیتونه بخاطر شما نره جایی خودم ی عمو دارم وقتی یکی با پدرم مشکلی داشت اون میرفت باهاش دوست میشد یا وقتی یکی با ماخوبه اون میگرده همجا بدشو میگه جدیدا پشت شوهرم و شوهراخواهرام الکی بدمیگه مشخصه از حسادته!برات مهم نباشن

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

اهمیت نده حالا به هر دلیلی که رفته ...من اگه جای شما بودم به روش هم نمیاوردم چون یا از لج شما رفته که با ابراز ناراحتیتون میفهمه به هدفش رسیده یا قصد و غرضی نداشته 

خدایا اسراییل کودک کش رو نابود بگردان. 

بنظرم میشد بت سیاست تر رفتار کنه مثلا هدیه عروسی رو به پدر همسر شما میدادن و میگفتن بدلیل آشنایی قبلی و بخاطر احترام برادرم نمیتونم شرکت کنم و آرزوی خوشبختی دارم یا اینکه تنها میرفتن و سر وسنگین می‌نشستند و زودتر بلند میشدن اینکه با خانواده رفتن و بزن و برقص هم کردن بله واقعا ناراحت کنندست اما نظر من اینه واکنش تندی نداشته باشید  فقط فاصله بگیرید 

خیلی کار بدی کردن

یه جور دهن کجی به خانواده شما به حساب میاد

زن دایی من هم اینجوری هست

مثلاً عروسمون به ما بی حرمتی کرده قطع رابطه هستیم،

بعد زن داییم همش قربون صدقه عروسمون میره و دعوتش میکنه

حس میکنم داره به ما دهن کجی میکنه

استدلالش هم اینه که اون که به من بدی نکرده

در صورتی که اگر یکی از حرف هایی که پشت سرش گفته رو بفهمه آتیش میگیره

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌