همیشه خانواده شه چیکار میکنید ؟ الان من دعوت شدم به یه مهمونی ظهر ، منو نبرد که برادرم بردم پیش دکتر ، چند سال یکبار این مهمونی پیش میاد ، یا وقتی بخواهی بری برای عروسی جاریت آرایشگاه بگه من نمیتونم ببرمت کلی کار دارم عروسی برادرمه ؛ و چون شما پیش بدترین آرایشگر رفتی تا الان مسخره ی مردم باشی ؟ به نظرتون حق با کیه ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا خودت نمیری کار آرایشگر بد بوده به شوهرت ربطی نداره
منم اگه دلم به شوهرم خوش بود میرفتم پیش بهترین آرایشگر ، ولی حتی از تو آرایشگاه زنگ زدم که آرایشگر خیلی زشت درست کرده بیا دنبالم برم صورتمو بشورم نیومد
به نظرم باید یکم مستقل تر بشی تو میتونستی خودت بهترین آرایشگاه بری میتونستی خودت صورتت رو بشوری می ...
من اصلا لوازم آرایش نداشتم که بخوام صورتم رو بشورم تنهایی هم اجازه نمیده حتی برم خونه ی همسایه ی دیوار به دیوار ، چه برسه به آرایشگاه ، از دم در آرایشگاه هم مستقیم منو برد تالار چون گفت دیر شده ، حتی هزینه ی آرایشم رو هم خودم دادم
در مورد روز عروسی برادرشون به نظرم حق دارنمعمولا برادر داماد توی اون روز خیلی کار داره و سرش شلوغهدی ...
نه تا این حد که زن خودش رو فراموش کنه آبروم رفت ، بعد عروسی خواهرم به خاطر شوهرم مثل هفت پشت غریبه رفتم ، مهمونی پاگشاش که بدتر اصلا نذاشت که برم چون با دامادذو خانوادهاش مشکل داشت