2777
2789
عنوان

با شوهری که اولویت زندگیش

103 بازدید | 13 پست

همیشه خانواده شه چیکار میکنید ؟ الان من دعوت شدم به یه مهمونی ظهر ، منو نبرد که برادرم بردم پیش دکتر ، چند سال یکبار این مهمونی پیش میاد ، یا وقتی بخواهی بری برای عروسی جاریت آرایشگاه بگه من نمیتونم ببرمت کلی کار دارم عروسی برادرمه ؛ و چون شما پیش بدترین آرایشگر رفتی تا الان مسخره ی مردم باشی ؟ به نظرتون حق با کیه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد روز عروسی برادرشون به نظرم حق دارن

معمولا برادر داماد توی اون روز خیلی کار داره و سرش شلوغه

دیگه خودتون باید یه آرایشگاه مناسب پیدا می کردید و می رفتید. بد بودن کار آرایشگر که دیگه به همسرتون ربطی نداره

معمولا روزهای شلوغ خانواده مثل عروسی هر کی باید خودش به فکر خودش باشه

چرا خودت نمیری کار آرایشگر بد بوده به شوهرت ربطی نداره

منم اگه دلم به شوهرم خوش بود میرفتم پیش بهترین آرایشگر ، ولی حتی از تو آرایشگاه زنگ زدم که آرایشگر خیلی زشت درست کرده بیا دنبالم برم صورتمو بشورم نیومد 

خودت بروباهاش حرف بزن بهش توضیح بده. سعی کن از دید اونم ببینی زندگی رو. نه همه ش از دید خودت و غر و ...

احازه نمی‌ده تنهایی برم ، نمی‌دونم چطوری از دید اون قضیه رو نگاه کنم ۳۰ سالشه بدون اجازه ی پدرش آب نمیخوره 

نه اجازه نمیده از دیروز همش دارم بهش میگم که می‌خوام برم حالا اومده بهم میگه تو صد در صد نمیخواستی ب ...

خوب این قضیه فرق داره 

مرد یا باید اجازه بده خانوم خودش به تنهایی کاراشو انجام بده 

یا اگر  اجازه نمیده خودش باید بیاد بهانه نیاره 

به شوهرت بگو یا بیا خودت یا خودم تنهایی میرم اپنجوری اگر نخواد تنها بری بیرون میاد

منم اگه دلم به شوهرم خوش بود میرفتم پیش بهترین آرایشگر ، ولی حتی از تو آرایشگاه زنگ زدم که آرایشگر خ ...

به نظرم باید یکم مستقل تر بشی 

تو می‌تونستی خودت بهترین آرایشگاه بری 

می‌تونستی خودت صورتت رو بشوری 

میتونی خودت خیلی کارا رو انجام بدی 

با این رفتار شوهرت کم کم خسته میشه ازت 

خدایا، من یقین دارم که هستی ❤️🤍🌱️                                                 

به نظرم باید یکم مستقل تر بشی تو می‌تونستی خودت بهترین آرایشگاه بری می‌تونستی خودت صورتت رو بشوری می ...

من اصلا لوازم آرایش نداشتم که بخوام صورتم رو بشورم تنهایی هم اجازه نمیده حتی برم خونه ی همسایه ی دیوار به دیوار ، چه برسه به آرایشگاه ، از دم در آرایشگاه هم مستقیم منو برد تالار چون گفت دیر شده ، حتی هزینه ی آرایشم رو هم خودم دادم 

در مورد روز عروسی برادرشون به نظرم حق دارنمعمولا برادر داماد توی اون روز خیلی کار داره و سرش شلوغهدی ...

نه تا این حد که زن خودش رو فراموش کنه آبروم رفت ، بعد عروسی خواهرم به خاطر شوهرم مثل هفت پشت غریبه رفتم ، مهمونی پاگشاش که بدتر اصلا نذاشت که برم چون با دامادذو خانواده‌اش مشکل داشت

خوب این قضیه فرق داره مرد یا باید اجازه بده خانوم خودش به تنهایی کاراشو انجام بده یا اگر اجازه نمید ...

آره واقعا تا الان مردم بهم می‌خندن حتی زنگ زدم بهش از توی آرایشگاه که بیا دنبالم تا وقتی که نرفتیم تالار برم خونه نیومد