2777
2789

تا بلاکش کردم رف ی دختر ۱۸ ساله فامیلشونو فالو کرد ک قبلنا هم فالوش داشته ولی بش گفته بودم اگ سر و سری نداری دلیلی نداره فالوش داشته باشی دیگ انفالو کرد 

حالا سر این قضیه ک پایین تعریف کردم،  رف دوباره فالوش کرد

یه کل روز همش سرد بود نسبتا 

دیر سین میکرد

کفری شدم اخر شب پریدم بهش 

زیاد ناز نکشید ولی اروم جواب میداد 

زدم بلاکش کردم ساعت ۱۲ شب 

فردا عصرش حالشو پرسیدم چون میدونستم مسیر سختیو میرونه نگران بودم 

بازم دیر جواب میداد با هوم و اهان و ..

عصبی شدم گفتم تو کلا ی ریگی ب کفشت هس و بلاکش کردم

درکل من‌یکم تند رفتم ولی تا قهر و بلاک کردیم رف سمت دختره

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته آدمی که بلاک می‌کنه فرداش حال میپرسه؟ مودی بودن برای یه خانم شخصیتش رو پایین میاره

مودی نبودم 

عصبی بودیم نصف شب هم بود نخواستم بحث کنیم 

البته بهم گفته بود حالم ازت بهم میخوره منم بلاک کردم خب 

ولی نگرانش شدم عصرش حالشو پرسیدم 

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
مودی نبودم عصبی بودیم نصف شب هم بود نخواستم بحث کنیم البته بهم گفته بود حالم ازت بهم میخوره منم بلاک ...

وقتی حال یکی ازت بهم میخوره چرا نگرانشی ؟ واسه خودت ارزش قائل بشو گلم کلا پسرا وقتی میبینن دختر غروری نداره واسشون جذابیت نداره همیشه سمت دخترایی هستن که ازشون فراری هستن متاسفانه

وقتی حال یکی ازت بهم میخوره چرا نگرانشی ؟ واسه خودت ارزش قائل بشو گلم کلا پسرا وقتی میبینن دختر غرور ...

اخه همینطوری ی حرفی زد 

بعد ازین حرفا ب هم زیاد میزنیم 

بعدش خیلی زنگ‌زد ک حلش کنیم

منم گفتم حالشو بپرسم

اخه همینطوری ی حرفی زد بعد ازین حرفا ب هم زیاد میزنیم بعدش خیلی زنگ‌زد ک حلش کنیممنم گفتم حالشو بپرس ...

اها ولی بی تفاوت باش که واست مهم نیس

اگه دوس داری طرفت بیاد تو هم الکی یکیو فالو کن تحریک بشه واسش سوال پیش بیاد

اها ولی بی تفاوت باش که واست مهم نیساگه دوس داری طرفت بیاد تو هم الکی یکیو فالو کن تحریک بشه واسش سو ...

هعی 

کار از کار گذشت